Aktywne Wpisy

iErdo +475

Cztero0404 +61
Dobra. Może to będzie co prawda bardzo kontrowersyjna opinia dla niektórych, ale pomimo tego iż bardzo lubię #gta i jest jedna z moich ulubionych serii gier to ten drugi trailer totalnie do mnie nie trafia jakoś, tak bez szału. Oglądając go czułem się jakbym oglądał zapowiedź nowego DLC do GTA Online nie trailer GTA VI. Ogólnie sama gra wygląda trochę jak część GTA która powinna wyjść między GTA V i

Cześć,
koleżanka z pracy (30+) ma romans z żonatym mężczyzną, który ma dzieci i nadal mieszka z żoną. Oficjalnie utrzymują to w tajemnicy, ale ona w pracy wielokrotnie chwaliła się, że to jej chłopak. Z czasem, przez niespójności i kłamstwa, prawda wyszła na jaw – szczególnie że mieszkamy w małej miejscowości. Opowiadała o nim głównie w kontekście pieniędzy („przynajmniej ma 6000 wypłaty”), bez czułości czy emocjonalnej więzi. Relację określała jako „luźną”. Gdy zwróciliśmy uwagę, że on przecież mieszka z rodziną, zrobiła dramat, twierdząc, że została oszukana i zerwała – mimo że kontakt między nimi dalej trwa.
Napisała do niego list, w którym żali się, że czuje się wykorzystywana („daję d--y i tyle”) i domaga się pełnego zaangażowania. Co ciekawe, z treści wyszło również, że ta relacja trwa już ponad 3 lata. Całość listu skoncentrowana jest na jej oczekiwaniach i potrzebach – żadnej refleksji nad jego sytuacją. Ewidentnie gra, aby rozbić to małżeństwo. List wydrukowała dwukrotnie, a jeden egzemplarz przypadkowo został w drukarce.
Jej wcześniejszy związek trwał 8 lat i rozpadł się tuż przed ślubem. Daty pokrywają się z początkiem tego romansu, więc wszystko wskazuje na zdradę. Opowiada o tym tak, by wzbudzać litość i kreować się na skrzywdzoną.
W pracy jest skupiona wyłącznie na sobie – gra ofiarę, zmyśla historie, krytykuje innych, kłamie nawet w drobnych sprawach. Nie potrafi rozmawiać z ludźmi, wszystko sprowadza do siebie, nie okazuje empatii – nawet wobec cudzych dramatów. Uchodzi za miłą i niewinną, ale w rzeczywistości jest toksyczna i manipulująca. Współpraca z nią to koszmar.
Najbardziej żal mi tej żony i dzieci – to na pozór zgrana, porządna rodzina, mają dom i stabilność. Żona to fajna kobieta, a dzieciaki mądre i ogarnięte. Koleżanka natomiast sprawia wrażenie emocjonalnie zaburzonej, dziecinnej i zupełnie niezdolnej do roli „drugiej mamy”.
Mam osobiste doświadczenie ze zdradą w rodzinie i wiem, jak bardzo cierpią dzieci i partner, który został zdradzony.
Z psychologicznego punktu widzenia – co może z nią być nie tak? Czy warto reagować i w jaki sposób?
Proszę o opinię.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #psychologia #redpill #zdrada #milosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
Jesteś tym chłopem co zdradza żone czy tą babą?
Anonimowy donos do żony ze wszystkim szczegółami. To jak ona postąpi po tej informacji, to już jej sprawa
@thorgoth: nie czytasz tekstu? niby kopia w drukarce została
Brzmi legitnie z tą kopią w drukarce XD
@mirko_anonim: Z nią to nie wiem, ale wiem co z tobą. Masz klasyczny syndrom starej pudernicy.
@mirko_anonim: nieścisłości to ma ten bait. List w drukarce xD
@mirko_anonim: tu jest ewidentna zdrada chłopa a nie baby, i to chlopa ktory jest w zwiazku malzenskim i ma dzieci. nie wiadomo czy ona zdradzila (nawet jesli to nie byla w zwiazku malzenskim i nie
@mirko_anonim: moja opinia jest taka:
ch.j cię to obchodzi
niektórzy ludzie lubią dramy
i też do nich należysz
poinformuj żonę, niech dziada kopnie w dupę
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: brzmi jakby tylko ta kobieta miala romans z tym chlopem! A chlop bez winy! BTW zostaw tych ludzi w spokoju i zajmij sie soba! Najgorszy typ czlowieka co chce byc szeryfem w zwiazkach
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta