Aktywne Wpisy

Clermont +346
Czy w jakimś Matriksie żyję? Tysiące plusów pod jakimiś wyrazami wsparcia dla Robercika i głosy oburzenia, że tylko w jakimś bantustanie tak można potraktować legendę xD Przypomnę, że on nie został wyrzucony z reprezentacji, tylko zrezygnował, bo się obraził za odebranie mu funkcji, do której się nie nadawał, a jego przerośnięte ego nie pozwala mu zacisnąć zębów i spróbować udowodnić na boisku i poza nim, że się jednak nadaje. Opaska kapitańska to

Lolenson1888 +397
1 lipca 2023 roku późnym wieczorem 37-letni Mateusz Terlikowski wykonywał swoją nocną zmianę w restauracji McDonald's w Wodzisławiu Śląskim. Dla wielu był zwykłym pracownikiem. Był jednak dobrze znany w środowisku śląskich kolarzy górskich. Człowiek, który pokonywał najwyższe wzniesienia, nie ustępował przed żadnym wyzwaniem - tego dnia, jak się okazało, zmierzył się z najtrudniejszym z nich.
Ogień w restauracji wybuchł nagle, pochłaniając kolejne jej pomieszczenia. Pracownicy i klienci w panice szukali wyjścia, a
Ogień w restauracji wybuchł nagle, pochłaniając kolejne jej pomieszczenia. Pracownicy i klienci w panice szukali wyjścia, a

źródło: 33C6F09D-43D5-4E7D-9FAE-CE3FE5A6AD26
Pobierz
Od kiedy jest nakaz walenia dźwiękami jak kierowca przekracza prędkość? Jadę obwodnica, łapie mi znak 40km/h i potem kilka minut pikania żebym zwolnił
Okazuje się że tego NIE MA w ustawieniach, tak jak istopa: TRZEBA PO KAŻDYM WŁĄCZENIU AUTA TO KLIKNĄĆ!!!
To ma być bezpieczne? XD
#gorzkiezale #samochody #mazda
źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz@Rabusek: co najmniej od 2022.
Komentarz usunięty przez autora
@Rabusek: gdzieś od 2024, mam auto wyprodukowane w połowie roku i już to ma. "Procedura startowa" samochodu się wydłużyła. W aucie z 2019 roku musiałem tylko start stop wyłączać. Teraz start stop, dźwięk przy znakach oraz asystent pasa ruchu. Na szczęście producenci nie robią pod górkę i są dość zgrabnie umieszczone skróty do wyłączenia tego, no ale trzeba to robić
@dzieju41: to by było pół biedy, tylko te systemy często łapią nie te znaki (bo są choćby znaki na drodze równoległej, ograniczenia osobne dla prawego pasa, inne błędy etc.) więc nagle jadąc drogą szybkiego ruchu samochód ci zaczyna pikać z d--y i niewiele z tym możesz zrobić, nawet jadąc całkowicie przepisowo. Absurdalny
@Yelonek: albo poprostu nic nie jedzie z drugiej strony i masz ochotę ściąć zakręt
@Yelonek: zdarza mi się jeździć nocami, tak około 1-2 przez wioski. Jak jest tylko kawałek otwartego terenu wokół to wolę jechać środkiem szosy, żeby mieć czas na reakcję jak będą wyskakiwać zające, lisy, łosie czy sarny. A spotykałem już wszystkie z wyżej wymienionych i całe szczęście na razie miałem zawsze miejsce, żeby
@dzieju41: To już pół biedy te ograniczenia prędkości poustawiane na drogach byle jak. Fajnie jakby te systemy informujące o przekroczeniu działały idealnie, a nie że ci auto drze jape, że przekraczasz 50km/h a na drodze po której jedziesz jest ograniczenie do 90 xd