Aktywne Wpisy

sarnamarna +23
jestem dorosła i mam prawo spać w piżamie hello kitty kupionej za darmo w sinsay (bawełna 100%)

źródło: 1000019771
Pobierz
Kantar +1
Może ktoś mi wytłumaczyć reakcje w stylu „o k---a więc się zaczyna” na reddicie.
Co niby. Iran walnie teraz resztkami rakiet i aktywuje bojówki na ataki baz USA.
USA z Izraelem dokończy bezkarny r--------l Iranu z powietrza i elo.
Co w tajemnicy Iran jednak miał milion atomówek, bo tylko wtedy taka reakcja jest uzasadniona.
#izrael #iran
Co niby. Iran walnie teraz resztkami rakiet i aktywuje bojówki na ataki baz USA.
USA z Izraelem dokończy bezkarny r--------l Iranu z powietrza i elo.
Co w tajemnicy Iran jednak miał milion atomówek, bo tylko wtedy taka reakcja jest uzasadniona.
#izrael #iran
Możesz mieszkać pod mostem, może ograniczysz wykop dzięki temu.
Liczyłem na coś w stylu - niech areczek po 16h na magazynie studiuje medycyne z rumunami w wynajętym pokoju albo niech zdycha z głodu bo jego praca nie jest warta splunięcia pana janusza łaskawego.
Ja kiedyś policzyłem ile ta bieda daje zniżki na produkt w sklepie - to jest j----e 12gr na kilogramie kurczaka pomiędzy płacić jak
@KrolSandaczPierwszyRozrzutny: żebym w ogóle pochodził z powiatowego to było by dobrze, a nie wiochy 30km od powiatowego..., a kto Ci broni się wyprowadzić? Ja? mame? Druga kwestia skoro celujesz w zakład u janusza to ciężko Ci będzie odnaleźć się gdziekolwiek indziej.
@Enso_: to może być cokolwiek co wymaga jakichkolwiek umiejętności
@Furiat wymienił celowo zawody gdzie trzeba mieć dwie ręce do pracy i narzędzia za góra kilka tysięcy złotych, a ty wyskakujesz z warsztatem stolarskim. To najlepiej pokazuje jak bardzo nie nadajesz się do tego żeby samodzielnie wykonywać nawet proste prace tylko musi nad tobą stać ktoś i ci palcem wiecznie pokazywać, jak
@PiersiowkaPelnaZiol: Akurat jedzenie na mieście czy wycieczki to są luksusowe wydatki dla osoby z niskopłatnym zawodem. I nie pisz, że to "zwykłe korzystanie z życia", bo bredzisz.
Znasz przysłowie "jak się nie ma miedzi, to..."?
I uważasz, że bardzo drogi telefon jak iphone to
@the_good_guy: obowiązków, ale o tym ćśśśś ( ͡º ͜ʖ͡º)
OP pisze o Wrocławiu i stolicy: jak ktoś chce tam się przeprowadzić,żeby całe życie pracować jako np. sprzedawca w sklepie, to nie ma to żadnego sensu.
XDDDDDDDDDDDD
MŁODYCH NIE STAĆ NA MIESZKANIA BO KUPUJĄ KAWĘ W STARBUXIE
@cyk21: o widzę że ty z tych co tu powielają narrację, jak cię nie stać to się przeprowadź, XD dokładnie będziemy mieli w wielkich miastach sprzątaczki,policjantów,nauczycieli,pracowników magazynów,sprzedawców dojeżdżających do wrocławia 20km bo "ich nie stać"