Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Shimanko: x40 dopiero wprowadzili zmiany "kursów" bez przerywania aktywności, ale w x30 jakiś dodatek do tego też był.

Jeżeli nie jesteś mocno w ekosystemie garmina to spróbuj nowych Wahoo - zupełnie inne doświadczenie.
  • Odpowiedz
@Shimanko: W Garminie wysyłanie nowej trasy jest obsługiwane dopiero przez urządzenia x40 (i explore 2), x30 tego nie miały. I jak chcesz głównie nawigacji to raczej pomyśl o czymś innym niż 500 bo ogólnie w tym ssie bez bazy danych i dotyku.
  • Odpowiedz
@Shimanko:

AI Overview
Learn more
To change the route on a Garmin Edge 530 while you're actively riding, you can select a new course from your saved courses or navigate to a new destination on the map. You can also adjust map settings, routing preferences, and map orientation to personalize your navigation experience.
Changing to a new
  • Odpowiedz
Nie czytałem ale chyba można coś to zrobic.

@4x80: Nie można. Wrzucasz jakieś halucynacje od AI których nawet czytać ci się nie chce. Jakby ktoś szukał pomocy AI to nie zadawał by pytania ludziom, nie jesteś potrzebny jako pośrednik.
  • Odpowiedz
  • 0
@ujdzie nie jestem w ogóle. Mialem zegarek i sprzedałem, mam komputerek i przeszkadza mi brak możliwości zmiany trasy po drodze, a jak jeździmy z kumplami, to oni bez problemu na postoju sobie zmieniają i lecimy dalej
  • Odpowiedz
@Shimanko: Nigdy nie jeździłem na mapach więc dziś się specjalnie dla twojego wątku zmobilizowałem. Nie używałem 530 od ponad pół roku więc nawet nie wiem czy trzeba aktualizować. Włączyłem telefon i Garmin Connect wybrałem sobie jakąś krótką trasę i apka sama sobie ją zaplanowała kółeczko niecałe 4km. Przejechałem z kilkaset metrów trochę podwiewało to usiadłem na ławce na słońcu, nie zatrzymując garmina kliknąłem na mapy i tam sobie strzałkami dobrałem
4x80 - @Shimanko: Nigdy nie jeździłem na mapach więc dziś się specjalnie dla twojego ...

źródło: 20250505_153818

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@4x80 jak ja kiedyś w górach, w burzy, ulewie, wichurze kazałem mu prowadzić mnie do hotelu nagle, to wyprowadził mnie w krzaki i musiałem 20 km wracać. Nie chciałem przerywać treningu, bo ładnie 150 km przejechałem
  • Odpowiedz