@przegro_pisarz: Wszystko zależy od tego, czego się szuka. Jak szukają męża, to muszą mieć parę w łapach, aby przynieść kratę piwa. Jak szukają inseminatora, to muszą mieć parę w nogach.
Co z tymi kobietami się dzieje, że teraz każda która idzie na siłkę, dowala sobie bice i bary. Wszystkie się robią takie napakowane.
@andbatros: Skoro kobiety chodzące na siłkę mają w porównaniu do ciebie wielkie bice i bary, to faktycznie musi być smutno ( ͡°͜ʖ͡°) Zapytaj ich, co ćwiczą i sam spróbuj może.
@charmingman bardzo ładnie, ale polecam zostać przez chwilę na tym ciężarze i robić cały ruch z wypiętą klatą do przodu, i łopatkami mocno ściągniętymi do tyłu, na początku ruchu masz taką właśnie pozycję ale po chwili odpuszczasz i sięgasz brodą w kierunku drążka, a lepiej jest ciągnąć klatę do drążka a glowa w tył
@charmingman: ja p------ę, a ja nie mogę się podciągnąć ani razu nachwytem.. Oceniam swoją sprawność na wysoką - piłka nożna, kolarstwo można powiedzieć codziennie, a plecy mam tak dramatycznie słabe, że aż wstyd ( ͡°ʖ̯͡°)
Zaczęłam poważnie ćwiczyć na siłowni, żeby umieć się podciągnąć. I cyk po 10 miesiącach pykło 10 kg. Jaram się. (。◕‿‿◕。)
Komentarz usunięty przez autora
@andbatros: uu mamy internetowego wojownika na pokładzie, i do tego dzbana XD
@andbatros: ty już ubrany na kręcenie wora?
@andbatros: Skoro kobiety chodzące na siłkę mają w porównaniu do ciebie wielkie bice i bary, to faktycznie musi być smutno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapytaj ich, co ćwiczą i sam spróbuj może.
@Sarza01: potrzebne źródło xD
@ToksycznyArek: albo dać w mordę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co się mówi? XD
https://www.facebook.com/reel/1300725567652723/
@DamianParol
jesteś tutaj jeszcze? Bo sie na Ciebie powołuje xD
Ehhhhhhhhhhhhhhh a ja nie jestem w stanie się nawet raz podciągnąć, bo jestem framecelem XDD gratulacje