Czołem! Znajomy spontanicznie kupił CF Moto GOES Terrox 500. Udzieliła mi się fascynacja i też zachorowałem na taką zabawkę. Wiadomo, że lepiej dołożyć jeszcze raz tyle i kupić polarisa (xD) ale realnie 25k jest na luzie do wydania i nie chciałbym nadwyrężać tej kwoty. Kilku znajomych ma już Goes Terrox 500 i chwalą, z kolei widzę alternatywę w postaci Segway AT5. Proszę o obiektywne opinie o powyższych modelach i czy faktycznie sa to takie tanie opcje do rozpoczęcia zabawy i dobre-chińczyki, czy po pół roku to się rozpada na pół? #quad #quady #atv #cfmoto #goes #terrox #polaris #at5 #atv
Wiadomo, że lepiej dołożyć jeszcze raz tyle i kupić polarisa (xD) ale realnie 25k jest na luzie do wydania i nie chciałbym nadwyrężać tej kwoty.
Kilku znajomych ma już Goes Terrox 500 i chwalą, z kolei widzę alternatywę w postaci Segway AT5.
Proszę o obiektywne opinie o powyższych modelach i czy faktycznie sa to takie tanie opcje do rozpoczęcia zabawy i dobre-chińczyki, czy po pół roku to się rozpada na pół?
#quad #quady #atv #cfmoto #goes #terrox #polaris #at5 #atv