Wpis z mikrobloga

• 27
@nairoht

nie wróżę dużego sukcesu temu przybytkowi xD

No kolejek nie było. XD A słyszałem jak ludzie w tłumie gadali do siebie, że chyba ich porąbało z ceną. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale już do golonki i szaszłyka po 250 zł/kg coś tam stali. XD
  • Odpowiedz
@Krupier: Druga sprawa odnośnie nalepki ze tylko gotówką od 2022 przedsiębiorca w Polsce musi udostępnić platnosc elektroniczna jako druga formę, musiałbym doczytać czy gastro też się tyczy bo wiem że były jakieś wyjatki
  • Odpowiedz
  • 9
@nairoht na jednym stoisku z serami jeszcze lepiej było - za serki z grilla można było płacić kartą, a za serki w kawałkach (siłą rzeczy droższe) na zimno tylko gotówką. XD
  • Odpowiedz
@nairoht Chyba śnisz.

Lekko i na luzie się utrzymają.

Wiesz ile tysięcy ludzi wywali tam kilkaset złotych żeby się pochwalić przed znajomymi zdjęciem na Ig ze tam byli? XD

Polacy lubią jak jest drogo, a tu najwyraźniej jeszcze jest za tanio!
  • Odpowiedz
  • 9
@Krupier Byłem w Krakowie na majówce i też na to zwróciłem uwagę, gościu wyglądał w środku na znudzonego xD To samo za połowę ceny można było zjeść w karczmie niedaleko, na spokojnie, przy stole jak biały człowiek.
  • Odpowiedz
nie wróżę dużego sukcesu temu przybytkowi xD

@nairoht: przyjda p0laki co powiedza "hehe co narzekasz, nie stac cie?" i kupia i tak, mimo ze ich nie stac.
  • Odpowiedz
  • 3
@S3B0L

Byłem w Krakowie na majówce i też na to zwróciłem uwagę, gościu wyglądał w środku na znudzonego xD To samo za połowę ceny można było zjeść w karczmie niedaleko, na spokojnie, przy stole jak biały człowiek.

Zawsze miał łeb do interesów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Krupier: On ma takie ceny bo złodzieje prowizje pobierają za płatności kartą! A dziś młodzi nie płacą gotówką i masz!!!1111

A nie, zaraz
  • Odpowiedz