Wpis z mikrobloga

Pamiętacie go? To ten co za dnia walczył zdalnie z mafią z Kambo a w nocy po spożyciu grzybów halucynogennych polował na niewidzialne węże w okolicznych krzakach xD.
Nawet się umył i ogolił na wywiad.
Szkoda że usunął swoje lajty na których go wykopki podpuszczały a ten naćpany trząsł się przed kamerą.
#raportzpanstwasrodka
LuckyStrike - Pamiętacie go? To ten co za dnia walczył zdalnie z mafią z Kambo a w no...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@wuadek: no tak ale to nie Alan. To były akcje jakieś dwa lata temu. Ten łysy publikował filmy jak zbiera halucynki rosnące na krowim łajnie a potem świrował z kamerą xD
  • Odpowiedz
@LuckyStrike: A to Lucyfer, jeden! Myślałem, że gdzieś go spotkam, przechadzając się po mieście, w którym mieszka, bo siedzę tu od dwóch miesięcy, a minąłem jedynie Alana i Ewę, jadąc Grabem podczas deszczu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 7
@xemont: @wuadek akcja z grzybami od 0:52
Palmowy zrobił jeszcze jeden odcinek z shotami jak ten typ krzyczał że go mafia z Kambo ściga na zlecenie Prezesa itp. ale narkus się obsrał i kazał usunąć xD
LuckyStrike - @xemont: @wuadek  akcja z grzybami od 0:52 
Palmowy zrobił jeszcze jede...
  • Odpowiedz
@LuckyStrike: Ja nie wiem czy te akcje nie były dużo wcześniej niż dwa lata temu, w czasie Polonii 1 i God Father? Czyli cztery lata temu? Czas leci niemiłosiernie szybko. Może @pelt gdzieś ma w archiwach tamten palmowy raj z m4fią(?)
  • Odpowiedz
@LuckyStrike:
178 Likes
4,850 Views
2021 24 Aug
Nie pamiętam czy już wtedy ktoś archiwizował kambożuli (czy Palmowy Raj), nawet to określenie nie istniało wtedy jeszcze.
To chyba był okres z udostępnionym nagraniem telefonicznym Miszy co mówi do Dawida - "Myślałem, że gramy do tej samej bramki." ;)
Swoją drogą wygląda, że tam utknął nauczając online.
  • Odpowiedz
@Madyniak: To był 2021.Byłem wtedy na tagu i pamiętam ówczesne akcje Spearo / Na Przekór, ale odcinków Palmowego Raju na pewno wtedy nie archizowałem ani nie robię tego teraz.
  • Odpowiedz