Wpis z mikrobloga

Co mnie bawi najbardziej? Wystarczyło powiedzieć prawdę o drugim mieszkaniu i nikt by nie drążył. A tak? Zaczyna się robić coraz grubiej i coraz ciekawiej. No ale przynajmniej nie jest bążurem.

Starszy mężczyzna, którego mieszkanie przejął Karol Nawrocki, trafił do państwowego Domu Opieki Społecznej — ustalił Onet. To Nawrocki miał się nim opiekować w zamian za przejęty wcześniej lokal. Kandydat PiS na prezydenta twierdzi, że nie mógł się opiekować panem Jerzym, bo od grudnia nie jest w stanie go znaleźć. My go odnaleźliśmy w ciągu kilku godzin.

Przebiegli jak pisowcy ( ͡ ͜ʖ ͡)

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Grzesiok cały ten Nawrocki który wziął się niewiadomo skąd to wałek głównego strategia kraju z kartonu, niejakiego Kaczafiego. Ma na pewno na niego jakieś haki i będzie nim sterował.
  • Odpowiedz
Ustaliliśmy, że mężczyzna został umieszczony w jednym z państwowych DPS-ów w Gdańsku i to pracownicy tej placówki się nim zajmują.
  • Odpowiedz
@hansoloxd: ja myślę że jest na odwrót. Posłuchaj sobie dowolnego wywiadu z kimkolwiek z topki PiSu w nieprzyjaznej stacji i zobacz, że w porównaniu z Nawrockim każdy wychodzi lepiej i nie miałby problemu przyciągnąć elektoratu średnio twardego, co Karolowi sprawia trudności od początku. I bez wątpienia zastał prześwietlony, więc przynajmniej połowa brudów była naczelnikowi znana. Ja myślę, że on w IPN znalazł coś, czego nikt nie miał znaleźć i to
  • Odpowiedz
@Grzesiok: Polecam stan wyjątkowy, dobrze tam rozłożyli temat na czynniki pierwsze.

@IntruderXXD spokojnie, na pewno Trzaskowski potknie się, przejęzyczy albo powie coś w obcym języku, wtedy wiadomo że na ten temat będzie trzeba nagrać osiem programów( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Grzesiok:
Tak się śmiesznie składa, że tak samo robił gang trucicieli z Warszawy. Dawali a-----l, kasę, a jak staruszek przepisał im mieszkanie/dał pełnomocnictwo do sprzedaży, to otruwali go izopropanolem lub właśnie przekazywali do DPS.
  • Odpowiedz