Aktywne Wpisy
itsallivegot +569
Zamówiłem na #aliexpress 1 paczkę, dostałem wielki karton z 119 paczkami (w tym jedną moją). Od razu napisałem do support'u, mieli przysłać kuriera po ich odbiór. Cisza przez 2 tygodnie. Po ponownym zgłoszeniu do Ali "problemu" i napisano mi, żebym sobie je zatrzymał jako "gift". Pewnie odkręcanie tego by było bardziej kosztowne. Zatem święta mam nieco wcześniej w tym roku. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

źródło: WhatsApp Image 2025-06-14 at 11.00.03
Pobierz
Al-3_x +174
Wątpię by zmiana trenera cokolwiek pomogła. Po prostu ten naród nie umie grać w piłkę poza paroma wyjątkami. Mało prawdopodobne jest, że nawet najlepszy trener cokolwiek mógłby w tej kwestii zmienić.
#pilkanozna #sport #reprezentacja #przemyslenia #memy #heheszki
#pilkanozna #sport #reprezentacja #przemyslenia #memy #heheszki

źródło: fdrtxed
Pobierz
Przebiegli jak pisowcy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@IntruderXXD spokojnie, na pewno Trzaskowski potknie się, przejęzyczy albo powie coś w obcym języku, wtedy wiadomo że na ten temat będzie trzeba nagrać osiem programów( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000013814
PobierzTak się śmiesznie składa, że tak samo robił gang trucicieli z Warszawy. Dawali a-----l, kasę, a jak staruszek przepisał im mieszkanie/dał pełnomocnictwo do sprzedaży, to otruwali go izopropanolem lub właśnie przekazywali do DPS.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora