Aktywne Wpisy
MarekKucharz +53
#rozowepaski #zwiazki
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was

ossprime +82
Nie jest dozwolone, aby funkcjonariusz z własnej woli znalazł się przed pojazdem, a następnie użył śmiercionośnej siły.
Funkcjonariusz ma obowiązek usunąć się z toru poruszania się pojazdu, jeśli to możliwe
Niezliczone wyroki, w tym jeden Sądu Najwyższego. Wykopki i tak będą wiedziały swoje.
#usa #minneapolis #ice #policja
źródło: G-NSB23XAAA21Dg
Pobierz

Szpera płytkowa MFactory czy Quaife to wydatek +/- 6k.
To ze zdjęcia to nie jest "prawdziwe LSD" tylko jakaś wkładka do fabrycznego dyfra. Na jakiej zasadzie to działa?
Myślałem że to zwykła chamska blokada dla ludzi którzy mają za dużo pieniędzy a nie mają kolegi ze spawarką, ALE nie: podobno to spięcie na poziomie 20-25% a nie kompletne zaspawanie dyfra.
Spotkał się ktoś z takimi wynalazkami? Parę lat temu tego nie widziałem na rynku
#mechanikasamochodowa #drift #samochody #motoryzacja #bmw
źródło: Zrzut ekranu 2025-05-05 050204
Pobierz@Atreyu: ty cpunie phhdhhony
Quaife jak i w ogólw torseny srednio sie nadają, idzie na nich slizgnac, ale nie przetrwaja tego w dluzszej mierze, ale na tor i mokre warunki na drodze to mistrzostwo.
Słyszałem historię o tym z czwartej ręki gdzie właściciel był zadowolony
źródło: noted-note
PobierzWywiera to stały nacisk na satelity.
Jeśli chodzi o charakterystykę, to będzie miało wyłącznie stały preload (kilkanaście-kilkadziesiąt Nm) , bez charakterystyki progresywnej.
W praktyce nic nie daje, bo ten preload będzie niewielki, nawet jak porównywalny ze wstępnym napięciem szery to to i tak jest nic w porównaniu z momentem
Co do quaife czy czegoś innego odpuść, bo 6k to CIę może kosztować core, ale przerobienie dyfra to minimum 10k
Zgłoś się do kolegi z Łodzi, on składa LSD i do mojego E91 założył taką przerobioną ze starego M3 to jak się ziomek przejechał to poszedł zamówić do swojego auta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Strzelecki też mi mówił że woli moją od quaife
Ogólnie polecam film Sretena o LSD:
źródło: 20240718_155439
Pobierzźródło: 87e057fc363e56516b9d7a64ace0f4e1
PobierzKtoś w EU w ogóle oferuje Spool/minispool? :P