Wpis z mikrobloga

Chłop sobie zrobił 100 kilometrów po lasach i zadupiach w ramach objazdu swojej trasy na RATs. Chłop zadowolony ( ͡º ͜ʖ͡º)

Wyszło na to że muszę nanieść kilka korekt bo niektóre miejsca okazały się lekko przypałowe mimo że niby legalne.

Trochę mnie na powrocie przepizgało po łapach bo spadło do 8°C. Chyba będzie trzeba dołożyć jakieś handbary bo na grzane manetki już nie wystarczy prądu.

#motocykle
smoczykutaz7 - Chłop sobie zrobił 100 kilometrów po lasach i zadupiach w ramach objaz...

źródło: temp_file7921646478004267472

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mododzyglizda: Tak, widziałem ich wpisy na temat "zlotu". Najlepsze że masa ludzi krytykowała że wpisanie się na listę i zaklepanie zlotu jest tak skomplikowane że wielu na tym poległo. No ale jak zobaczyłem cenę zlotu to XDDDDDDDDD Sekciarstwo.
  • Odpowiedz
  • 0
@bocznica jak ktoś poległ na zapisywaniu się na zlot to nie wiem jak oni żyją, ludzie też piszą że nie umieją się zarejestrować na forum, a jest przecież instrukcja krok po kroku, co innego że to że się zarejestrujesz to nie oznacza że cokolwiek jest dostępne xD
  • Odpowiedz
@bocznica ja ogólnie rozumiem tą inicjatywę z lekko utrudnionym pozyskaniem tras RATs. Patrząc co ostatnio robią ludzie quadami i terenówkami na TET dobrze, że nie każdy ma dostęp do tras RATs. Dzięki temu nie ma takiej trzody ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
  • 1
@Mododzyglizda ja to widziałem nawet jak się bardziej bawiłem w rowery MTB i jakiś amatorski freeride. Jak sobie zrobiliśmy jakąś trasę w lesie (oczywiście nielegal) to wszystko było dobrze dopóki nikt o tym nie widział. Jak znaleźli to inni to zaraz, przerabianie, śmiecenie na trasie, rozjeżdżanie crossami itp.

A problem z offroadem i ogólnym jeżdżeniem po lasach w Polsce jest taki że nawet jak można, to dla ludzi każdy motocykl w
  • Odpowiedz