Aktywne Wpisy

Hortennsia +25
Oglądałem kiedyś Amandę od #kiszak i pysznych ziemniaczków. Na początku robiła fajne cosplaye do streamowanych gier.
Spoko też się wypowiadała i fajnie że jest oczytana.
Tylko za każdym razem przy łączonym streamie z Rumunem ściągała maskę i aż mnie odpychało od takiego wulgaryzmu i toksyny.
Jakby puszczała lejce i orała wszystkich równo wyśmiewając jakiś randomów z czatu czy ich wyjazdów wakacyjnych z widzami.
Spoko też się wypowiadała i fajnie że jest oczytana.
Tylko za każdym razem przy łączonym streamie z Rumunem ściągała maskę i aż mnie odpychało od takiego wulgaryzmu i toksyny.
Jakby puszczała lejce i orała wszystkich równo wyśmiewając jakiś randomów z czatu czy ich wyjazdów wakacyjnych z widzami.
źródło: temp_file8491422774735353148
Pobierz
wfyokyga +20
POLSKA GUROM 🇵🇱🇵🇱🇵🇱💪💪💪
źródło: temp_file3697954566000702282
Pobierz

Czuję żal, do samej siebie, do świata, do rodziny. Życie to jest proces i ja to rozumiem jednak przygnębia mnie to, że moim głównym celem obecnie jest znalezienie pieniędzy na leczenie. Już nawet nie wiem czy jest sens szukać pracy w moim zawodzie gdzie dopiero co skończyłam studia inżynierskie po w sumie 5 latach. Wiem one trwają 3.5 lat moje trwały 4.5 lat. Po prostu tę wartość zaokrągliłam. Życie nie układa mi się tak jak o tym marzyłam. Chciałam skończyć ukochane studia, mieć super pracę, znaleźć miłość mojego życia. Jak to naiwnie brzmi.
Do tego też jestem sama. Chciałabym mieć chłopaka. Znaleźć kogoś podobnego do mnie. Z podobnym podejściem do życia, przekonaniami i wartościami. Nie znalazłam nikogo takiego na aplikacjach randkowych.
Czuję jakiś niesmak bo w każdej dziedzinie życia czuję jakby mi nie szło.
Wszyscy wokół są w związkach i ty ja jestem sama (╥﹏╥)
@dream_big: ile tych pieniędzy potrzebujesz?
@dream_big: to dlaczego 1600 zł? Terapię można mieć na NFZ, chociaż wiadomo, że trzeba poczekać dłużej niż prywatnie, jednak będzie Ci zostawało niemal 2k w kieszeni, a składki i tak płacisz, jeśli pracujesz
Ale na poważnie to zaburzeń osobowości