Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zalesie #psy #dzieci #pieski

Bylem dzis ja lodach i niemoglem uwierzyc oczom

Matka i dziecko maks 4 lata i pies, jedli wspolnie jednego loda

W sensie kazdy go pokolei lizal

W muedzyczasie pues dwa razy wilizal sobie jaja.

Czy tylko ja uwazam ze ta kobieta wymagala kontaktu psychiatry?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: dla mnie osobiście obrzydliwe, ale jak ludzie mieszkają z psem w tym samym mieszkaniu kilkanaście lat to myślę,że mają te same bakterie i tak. Ten pies im jeździ jajami po łóżku, oni tam kładą głowy, nie da się uniknąć kontaktu usta j---a, bezpośrednio czy pośrednio.
A gdzieś czytałem,że ludzie co mają psy mają lepszą mikrobiotę, ale nie zacytuję badań, bo nie pamiętam gdzie przeczytałem. Jak ktoś zechce to sobie
  • Odpowiedz
@Kotdog: wiesz, że nie każdy pozwala psu wchodzić do łóżka a nawet jeśli to jest to tak są też ludzie którzy jedzą z psem z jednego talerza i nie znaczy to że nie są tak samo obrzydliwi
  • Odpowiedz
@Wincyyyyj: myślę,że jak się z psem mieszka to nawet jak się mu nie pozwala to i tak te bakterie się dzieli w jakimś stopniu, dotyka się tego psa przecież, a raczej nikt po każdym dotknięciu swojego psa nie dezynfekuje rąk. Jak ktoś je z psem z jednego talerza to jego sprawa, dla mnie osobiście to obrzydliwe gdybym ja miał to robić.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: obrzydliwe, ale matka pewnie prędzej zachoruje bo dzieliła loda z dzieckiem niż z psem więc podchodząc racjonalnie to bardziej obrzydliwe jest dziecko ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz