Aktywne Wpisy

njay +49
#kupujcopolskie
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:

źródło: temp_file8282442092179594491
Pobierz

źródło: temp_file1303014021541931915
Pobierz
#zalesie #psy #dzieci #pieski
Bylem dzis ja lodach i niemoglem uwierzyc oczom
Matka i dziecko maks 4 lata i pies, jedli wspolnie jednego loda
W sensie kazdy go pokolei lizal
W muedzyczasie pues dwa razy wilizal sobie jaja.
Czy tylko ja uwazam ze ta kobieta wymagala kontaktu psychiatry?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: patrzysz cudzym psom na j---a i pytasz o zdrowie innych? ( ͡º ͜ʖ͡º)
A gdzieś czytałem,że ludzie co mają psy mają lepszą mikrobiotę, ale nie zacytuję badań, bo nie pamiętam gdzie przeczytałem. Jak ktoś zechce to sobie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta