Aktywne Wpisy
haloczymnieslychac +206
#zwiazki
Dzisiaj koleżanka do mnie zagadała, rozmowa zaczęła się kręcić, ja zestresowany. Ona widać, że doświadczona i stara się jakoś moderować gadkę. Temat schodzi na jej starego. Okazuje się, że pracuje w psiarni i jest tam jakimś detektywem. No i o co pytam zestresowany ja? Zapytałem kur.wa z pełną powagą, czy ma lupę...
Dzisiaj koleżanka do mnie zagadała, rozmowa zaczęła się kręcić, ja zestresowany. Ona widać, że doświadczona i stara się jakoś moderować gadkę. Temat schodzi na jej starego. Okazuje się, że pracuje w psiarni i jest tam jakimś detektywem. No i o co pytam zestresowany ja? Zapytałem kur.wa z pełną powagą, czy ma lupę...

r5678 +117
#thelastofus #seriale #heheszki
Ludzie mówią, że zła aktorka.. wprost przeciwnie. Pasuje do każdej roli
Ludzie mówią, że zła aktorka.. wprost przeciwnie. Pasuje do każdej roli

źródło: gdg2g444
Pobierz
XD XD
Mamy niższą dzietność niż większość "zgniłego, lewackiego" zachodu i generalnie jedną z gorszych na świecie.
Musimy mieć jakąś strasznie specyficzną kulturę w Polsce jednak.
Nazywa sie ona fliperus pospolitus, deweleoperus sapienus, oraz bankus krezus. A i jest jeszcze polityken faken.
#demografia #polska #nieruchomosci #deweloperzy
źródło: temp_file919750314995310130
PobierzTymczasem p0lki witaminki na tik toku i instagramie rywliazują między sobą, która bardziej gardzi posiadaniem gówniaków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jedmar: Około 50% ludzi w wieku 20-40 lat nie ma partnera. Ot, tak po prostu.
@jedmar: To ma niski wpływ na to. Ze statystyk wynika, że jak już jest para (małżeństwo), to przeciętnie ma dwójkę dzieci.
źródło: dm
PobierzTak, to jest kwestia kulturowa (cywilizacyjnie), ale poszczegolne regiony maja swoje specyficzne roznice.
Czego nie rozumiesz?
@jedmar: W kwestii demografii to głupoty. Kobiety po prostu nie chcą rodzić dzieci bo wolą zyć swoim życiem, dobrze się bawić a potencjalny partner ma być z aboslutnej topki genetycznej. Większość jednak tego nie przyzna więc woli zasłaniać się prawami aborcyjnymi, brakiem dostepu do ginekologa/pediatry na nfz na cito, problemy z mieszkanami (bo nie
@CloudSpanner: gdyby p0lki NAPRAWDE chcialy rodzic dzieci to by sobie braly crudziarzy i rodzily w miastach pod Warszawa, Krakowem i tak dalej ale nieeeeeeee bo musi byc centrum Warszawy najlepiej.