Aktywne Wpisy

mechaos +7
Mireczki, do 33 roku życia stroniłem od #ksiazki. W marcu kupiłem żonie #kindle i oszlalalem. Kupiłem drugiego odrazu i tak sobie czytam. Wiedźmin nadrobiony, diuna też, władca poerscieni, Hobbit, dzieci hurina i reszta też. Trylogie metro skończyłem też, dzisiaj dosłownie.
Polećcie jakieś książki kurde fajne takie dla takiego lamusa książkowego. Mile widziany klimat jak w metro.
Polećcie jakieś książki kurde fajne takie dla takiego lamusa książkowego. Mile widziany klimat jak w metro.

annlupin +51
coś ciekawego na nocnej dzisiaj
Budżet początkowy był 2k, jednak po rozeznaniu tematu trzeba kilka stówek jeszcze dołożyć.
Padło na Felt Broam 60 EQ dokładnie w tym umaszczeniu i wyposażeniu (bagażnik już jest, błotniki również, bo to i tak bym pewnie dokupował). Używany ale raptem kilkadziesiąt kilometrów, wiec jak nowy za około 2300 zl myślę uda mi się wytargować.
I byłoby OK, juz widziałem swoja przyszłosc rowerową na nim, dopóki nie zobaczyłem GT GRADE SPORT
Oba podstawę mają taką samą, czyli karbonowy widelec, mocowania na szpej, sztywne osie. Jednak to co mnie zastanawia to naped Clarius 2x8 vs McroShift 1x10. I nie chce mi się juz doktoryzować w napędach tej klasy rowerów (gdybym jakiś enduro 1x12 wybierał to bym sobie ogarnął temat), więc mam prośbę żeby ktoś doradził, co i jak. GT to koszt 2800 zł + bagażnik. W Felcie i tak po sezonie (jak mi sie spodoba ten typ roweru) bede kombinowal z napędem 1x11 więc i tak bym doiwestował w nowe manetki, chciałbym z suportu na kwadrat zreygnować, zalożyć kasete 11rz i korbe z 1 blatem. Macie jakieś przemyślenia?
#rower #szosa #gravelove
na pewno co bym wymieniał to wywalenie supportu na kwadrat. Kup ten który Ci się wizualnie bardziej podoba, bo to jest najważniejsze.