Aktywne Wpisy

vieniasn +208
zawsze jak gdzieś jadę dalej i widzę widoczki dookoła te fajne pola i inne takie to mi się przypomina że Polska bardzo ładna jest
nie jest idealna ale chociaż ładna
nie jest idealna ale chociaż ładna

Sathanas_Gloriam +1003
Przypominam kpiny z Roberta ze strony tego buraka i chama, który jest wyrocznią dla setek tysięcy mężczyzn w Polsce. Taki jest obraz waszego guru - mały, zakłamany, złośliwy, fałszywy i zawsze dobiera sobie aktualnie słabą ofiarę, żeby się nad nią pastwić.
#lemans #kubica #motoryzacja
#lemans #kubica #motoryzacja

źródło: 1
Pobierz
Ja nie wiem jak typowy Areczek w moim wieku z biedniejszej rodziny ma się dorobić mieszkania.
Sam mam dylemat czy pchać się w ten kredyt i żyć jak szczur czy czekać na niewiadomo co.
#nieruchomosci
@Karashiv: a dla mnie to i tak jest patologia, żeby spędzić 3 dekady na oddawaniu takiej kwoty w zamian za możliwość zaspokojenia swojej podstawowej potrzeby społecznej
@Karashiv: Areczek z--------a na tirach i zarabia 10-12k, jego karynka robi w żabce za 4k PLN. Mają budżet 15k PLN i spłacają 4-5k PLN raty hipotecznej.
Żadnych problemów nie widzę.
@JAuStURYErSE: A kto ci powiedział że kupisz mieszkanie prowadząc "normalne" życie na niskowykwalifikwoanych stanowiskach? Od 30 lat ludzie cisnący w pierwsze mieszkanie musieli wyjeżdżać na kilka lat niewolnictwa sezonowego na zachodzie żeby zarobić na pierwsze lokale, dzisiaj jest o tyle lepiej że już nie musisz jechać parami tylko wystarczy jedna osoba i może to robić w
Oczywiście można mówić, że zaraz stopy spadną i raty też, ale uj wie, bo pomarańczowa maupa raczej nie planuje stabilizować gospodarki globalnej, więc może zyskamy, ale łatwiej jest coś zepsuć.
@Defined: Widzę, ale wiem że to stan przejściowy i za chwilę albo zarobki nadgonią, albo stopy spadną i sobie zrefinansują i znowu wszystko będzie "normalnie".
@incelowski: a od kiedy własnościowe mieszkanie 60m2 w mieście wojewódzkim to minimum utrzymania?