Aktywne Wpisy
tanebau +169
#tesla #cybertruck homologacja? A na co to komu potrzebne, a dlaczego?
źródło: 1000052586
Pobierz
gobi12 +116
Pamiętacie ten stół? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
źródło: temp_file6670518616501059288
Pobierz

Szukam supli na masę. Białko, gainery itd. Wszystkie w popularnych sklepach mają jakieś słodkie smaki, czekoladowe waniliowe jakieś truskawki czy inne oreo. Czy ktoś ma sprawdzone cos co takie nie jest. Trafiłem na icetea ale może znacie inne tego typu propozycje.
Wiem, wiem, liczy się działanie a nie smak ale te słodkie kompletnie mi nie wchodzą.
Dziękuję z góry za pomoc. Mam nadzieję, że nie wbijam się w jakis drażliwy dla środowiska temat ;D
#silownia #suplementy #chudybyk
@VenioG: gainery z olimpu są fajne. Waniliowy bardzo delikatny. No i też po tym gainerze z olimpu mi się nie odbija.
Natomiast białko z olimpu, nieważne czy sojowe czy nie, jest obrzydliwe smakowo.