Wpis z mikrobloga

W sumie dawno nie było mnie tu pod tagiem #jagooart!!

Moje życie bardzo się zmieniło odkąd jestem w Łodzi. mam za sobą wystawę art, gdzie było ok 3k ludzi przez trzy dni. Jakis czas temu dostałam się do kolektywu #psytrance gdzie tworzę moje pierwsze deco. A lada moment będę wystawiała swoje prace na moim pierwszy festiwalu Totem w lipcu. Tutaj wam pokazuje podmalówkę do UV obrazu, 3m na 70cm, jedna praca z przynajmniej 4, które ukażą się na festiwalu. Jako że do lipca jest kawał drogi, to zapraszam Was na imprezę reklamującą dany festiwal w UV Klub w Łodzi (Piotrkowska 217). Będzie to przedsmak samego festiwalu, gdzie ja będę pilnowała porządku (stoję na bramce) plus wystawie pierwsze prace dużego formatu. Miesiąc temu miałam debiut małej wystawy, a teraz jako oficjalny członek artystyczny będę wywieszała swoje prace. Także save the date; 24.05!!

Poza chwaleniem się chciałabym tylko napisać, że warto marzyć, walczyć i się kształcić. Jestem tu wiele lat na wykopie, miałam dwoje złe chwile, ale udało mi się złapać marzenia. Więc nie bójcie się marzyć...

I na koniec, kochasz #rave #psytrance czy #melodictechno to wpadaj do UV klub!

(W kom jeszcze foto lustra imprezowego do selfiaczków)

#chwalesie #sztukawlasna
Jagoo - W sumie dawno nie było mnie tu pod tagiem #jagooart!!

Moje życie bardzo się ...

źródło: temp_file9052662960312999704

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@ImperatorPL no, miałam tu swoje wzloty i upadki. Teraz praca od roku na dobrej umowie, rozwój, szkolenia, wystawy. Warto walczyć, mówić o uczuciach i iść do przodu
  • Odpowiedz