Aktywne Wpisy

na studniówce byłam sama i większość czasu przesiedziałam w różnorodnych kiblach które tam były
synadama +10
#takaprawda
Jestem pewien młody Hołownia dokuczał innym dzieciom i zabierał im zabawki.
Nie trawię tego faceta - zarozumiała, rozwydrzona, złośliwa kreatura.
Jestem pewien młody Hołownia dokuczał innym dzieciom i zabierał im zabawki.
Nie trawię tego faceta - zarozumiała, rozwydrzona, złośliwa kreatura.

źródło: temp_file1721363571804713737
Pobierz
Kontakty z sutenerami, bezprawne zajmowanie pokoju hotelowego muzem którym zarządzał, znany prawicowy podwładny z IPN ostrzegający przed nim, czy najnowsze - zatajenie posiadania dodatkowego mieszkania i niejasne okoliczności jego przejęcia (za opiekę gdzie "opiekowany" staruszek gdzieś zniknął).
A znając realia kampanii wyborczych to pewnie jeszcze najlepsze dopiero wyjdzie.
PiS miał jedno zadanie. Znaleźć kogoś "czystego" którego mogą jako słupa dać na stołek po Dudzie. I kompletnie przy tym poległ. Przy Nawrockim to nawet skompromitowane, znane pisowskie kreatury, wyglądają lepiej.
Czy to środowisko jest aż tak zdegenerowane że Bartyr był ich najlepszym wyborem?
#bekazpisu #polityka
źródło: temp_file5027289581733739436
Pobierz@Jabby: w pisie nie ma takich ludzi przecież
@Jabby: tak, kazdy mądrzejszy s--------ł
Ale ideą teczek jest to że kontrolę nad nimi ma posiadacz teczek. A tu brudy płyną publicznie szerokim strumieniem.
Chyba że Kaczyńskiego ruszyło sumienie jakie g---o stworzył i teraz chce je zatopić ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wiadomo że to pisior z krwi i kości, tyle że przed wyborami nawet wyznawcy pisu go nie kojarzyli.
Możesz mieć rację. Inteligencją oni wszyscy nie błyszczą.
@GeneTakavic: no i dlatego wzieli kogos SPOZA swojego kregu, ktory okazal sie byc czysty jak łza... a nie, czekaj (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
jest jeszcze gorzej, elektorat albo o tym nie wie albo uważa że nawet najgorszy pisowiec jest lepszy niż najgorszy platformers
no i Jarek nie ma już mechaniki gry inspect player o nazwe pegasus wycofali z patchem pod koniec 2023 roku i musi jechać na tym co ma bardziej przychylam się do tego że liczą na głosy od Konfy bo stały elektorat i tak wybierze dobrą zmianę
No ale po co mieli wystawić np. Sikorskiego, czy kogokolwiek kto nie jest tak na lewo (i traci w kampanii udając, że nie jest, gdzie da się przytoczyć masę jego wcześniejszych wypowiedzi), ważniejszy był partyjny interes.
Nie wiem jaki będzie wynik, ale patrząc na tą kampanię nie zszokuje mnie przegrana Trzaskowskiego, szczególnie