Aktywne Wpisy

krucjan +18
Serio ekspresso jest u nas tak niepopularne?
To że znajomi i rodzina, często kawosze z nawet kilkudziesięcioletnim stażem, wywalają gały jak widzą ekspresso i walą jakieś komentarze typu "a coś ty zrobił za kawę?! Przecież tu jest jeden łyk 🤣" to biorę poprawkę, że to mała próba i mogę żyć w bańce.
Ale że w dużych kawiarniach często nie ogarniają co to jest to mnie dziwi. I to nie mówię o jakiś
To że znajomi i rodzina, często kawosze z nawet kilkudziesięcioletnim stażem, wywalają gały jak widzą ekspresso i walą jakieś komentarze typu "a coś ty zrobił za kawę?! Przecież tu jest jeden łyk 🤣" to biorę poprawkę, że to mała próba i mogę żyć w bańce.
Ale że w dużych kawiarniach często nie ogarniają co to jest to mnie dziwi. I to nie mówię o jakiś
pieknylowca +110
3/10 p--o z sokiem z Polski wymaga super ultra włoskich Chadow. Pamiętaj polaczku -jestes nikim dla takiej księżniczki, p0lki a do tego kobiety #p0lka

źródło: 1000004909
Pobierz
- wracasz do mieszkania, które urządziłeś sam bez słuchania kogokolwiek
- w którym nie musisz się komuś licytować kto jest tutaj bardziej wartościowy
-
@jutronaobiadznowuryz: ...tymczasem s--s po angielsku
- a czemu miałbym być?
albo wprost rzuć jej
- przekonaj mnie
a potem jak coś będzie opowiadać to poprawiaj jak to w praktyce będzie wyglądać
Cope
@szynszyla2018 dlugo Ci zajelo dojsc do tej oczywistosci. Tak powinien zyc kazdy mezczyzna (samiec alfa)
@szynszyla2018: Jakichś.
@szynszyla2018: ja tam nie biadolę. Żonaci znajomi wręcz wprost mi mówią, że małżeńskie życie wcale nie jest takie kolorowe, jak się ludziom wydaje, a życie kawalerskie to it's over. Jednak coś za coś. Posiadanie dzieci i ich wychowanie to jednak
Prawdopodobnie można to wytłumaczyć - zarobkami z którymi jest powiązana edukacja oraz dobrymi genami. Trzeba wziąć też pod uwagę, że dane mamy na podstawie osób, które już umarły, więc które wchodziły w związki jakoś 40-50+ lat temu. Wtedy bycie singlem było społecznie piętnowane i w związki nie wchodziły odpady społeczne.
@totem_lesnych_ludzi: chyba chciałaś napisać, że nie musisz tworzyć żadnych shit testów ( ͡º ͜ʖ͡º)
To jest akurat cecha skrajnie kobieca:p Mężczyźni takich rzeczy nie odwalają:p
@totem_lesnych_ludzi: piszesz po babsku ¯\(ツ)/¯