Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Tęczowi ludzie czy wy serio macie jakiś radar że wyczuwacie kto jest homo/bi? Jestem bi niebieskim, normalnym brzydki chuopem a dwa razy w życiu miałem wrażenie że zupełnie obcy chłopacy chcą mnie poderwać. #niebieskiepaski #rozowepaski #teczowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: grap32

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim geje dziela sie na dwa rodzaje, tych ktorych latwo rozpoznac, to czesto skrajnie wypucowani goscie, modnie ubrani, z kobiecym glosem no od razu widzisz takiego i krzyczysz GAAAYYY!. Drudzy to tacy ktorzy wygladaja tak jak hetero i ciezko ich odroznic. Bardziej chyba sie wstydza swojej orientacji. Mnie tez w zyciu wiecej gejow podrywalo niz kobiet ale to chyba normalne
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to tzw gaydar, wg mnie trochę w tym prawdy jest, ale nie ma tego jak sprawdzić nigdy. Czasem kogoś wyczujesz i jesteś absolutnie pewien że to gej, a czasem tak ci się wydaje, ale no nie potwierdzisz tego nijak, no bo nie podejdę do kolesia i nie zapytam go, czy jest gejem/bi xD A, i jeszcze chciałem powiedzieć że gaydar nie ma nic wspólnego z wizualem wg mnie, no
  • Odpowiedz