Aktywne Wpisy

JonaszSynGrazyny +1026
Jak ostatnia pipa rysnalem dziś Pana na parkingu. Wyjeżdżając, przodem. No jak leszcz. No mówię kij trza czekac. Pan wraca z dziećmi z zakupów, dostrzegł i widzę jak zwalnia załamany. Mówię halo to Pana, bo to ja winowajca. Chłop tak się ucieszył, że poczekałem i nie kombinowałem, taki był mily, uprzejmy i układny, że aż mi w---w minął zem taka niemota. A później jeszcze się okazało, że mam prawo raz na 3

Lenalee +107
Smutno mi ;-;
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu
Czaiłam się przez dwa dni i zrobiłam kilka podejść żeby ukraść czaszkę panu gawronowi (rip [*]) bo ciągle ktoś kręcił się w pobliżu, więc trochę wstyd było grzebać przy truchle. W końcu udało mi się ją zabrać, mimo że i tak jakiś dziadek z pieskiem widział co robię (no ale już było za późno żeby uciec z miejsca zbrodni)
Przeniosłam ją ponad kilometr żeby położyć obok mrowiska. Mrówki od razu

źródło: DSC00036
Pobierz
Tak czytam apropo #tinder i zawsze jak ktos narzeka, to w komentarzach fala krytyki ze to urojenia autora wpisu i na rynku matrymonialnym jest ok. To ile w swoim otoczeniu znacie takich zwiazkow gdzie partnerzy sie kochaja i sa rowni? Rowni w znaczeniu tak samo finansowo sie dokladaja do zycia, wspieraja i dbaja o siebie. Bo ja widze, ze to faceci wszystko ogarniaja, tzw betaproviderzy na trzy zmiany. Nie mowmy o skrajnych przypadkach gdzie facet jest przystojny lub o patusach, ktorzy wywoluja emocje. Porozmawiajmy o normalnych, srednich ludziach. Ja w swoim otoczeniu nie widze normalnych zwiazkow. Albo jedno ciagnie drugie, albo zaburzone jedno i terapia/leki. Albo jedno gania za drugim. Moj ojciec gardzil moja matka, a ona gardzi jej obecnym partnerem i sie slini na przystojniakow xd Jestesmy jak zwierzeta. Jedyne laski, ktore traktowaly mnie rowno to bardzo bogate, inteligentne dziewczyny. A ja z wygladu takie 6/10. Ale wracajac do glownego pytania. Wy jedziecie na wyparciu czy jak? Przeciez to widac golym okiem, ze laski bardziej szanuja swoje psy od partnerow xdd
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: grap32
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: a dowód anegdotyczny to co wykop pisze o tinderze i twoja matka? 2/10 bo odpisałam.
Dlatego kiedyś czymś normalnym było parowanie ludzi z podobnych środowisk, a teraz wszystkim się wydaje i pcha do głów bzdury że każdy jest równy, tak samo piękny i wartościowy, a potem jest tak jak opisujesz, do tego pcha się ludziom pojęcie tolerancji i akceptacji ale tylko
@mirko_anonim: na tym mógłbyś skończyć ten wysryw nie zaczynając go. Zatytułowany powinien być ja , mój wysryw i