Wpis z mikrobloga

Bardzo elegancki stolik :)
Mi w piwnicy korniki zżarły jeden stół i też może uda mi się zrobić samemu stolik, podobnie jak Ty.
Jeśli już miałbym się do czegoś przyczepić, to nie wiem, czy przy niektórych pracach nie będą przeszkadzać Ci wystające ponad blat łby wkrętów, które wkręciłeś w blat.
  • Odpowiedz
@GrammarNazi: Nawet nawet, tylko dlaczego główki od wkrętów (śrub?)wystają ponad blat? Przecież jak będziesz coś chciał dłuższego położyć/przesunąć, to cały czas będą przeszkadzać. Nie lepiej było nawiercić miejsca na te główki? Przecież to 2 minuty roboty...
  • Odpowiedz
@GrammarNazi: wyszło fajnie, ale tak jak piszą poprzednicy, łby wystające ponad blat będą Cię wkurzać. Jak będziesz miał możliwość dołóż jeszcze jedna płytę na blat, albo wymień na grubszą, bo to się będzie uginać, a przy cięższej pracy pęknie.
Props za pojemniki Kistenberga, też używam, ale w organizerach do małych śrubek czy podkładek lub nakrętek się nie sprawdzają, wszystko się miesza.
  • Odpowiedz
Też sobie taki zrobiłem
Różnica międzymi moimi i waszymi jest taka że prócz użyteczności, mój jeszcze ładnie wygląda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bunch - Też sobie taki zrobiłem
Różnica międzymi moimi i waszymi jest taka że prócz u...
  • Odpowiedz