Aktywne Wpisy

git_commit +125
#tinder #badoo #zwiazki #logikarozowychpaskow
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.

źródło: powodzenia
Pobierz
Ksiega_dusz +13
We wrześniu rodzi mi się dziecko. Wiem, że jest to okres kiedy sporo się zmienia, rytm, priorytety.
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation
W za parę dni czeka mnie test kwalifikacyjny na staż programistyczny w Comarchu – wybrałem moduły Web Development i Bazy
Danych.
Mam pytanie do osób, które już przez to przechodziły – jak wygląda taki test kwalifikacyjny? Jakie pytania się pojawiają, na co warto zwrócić uwagę? Uczę się jakiś podstawowych algorytmów, ich złożoności czasowych, paradygmatów programowania, warstw OSI itd. Czy mogę się spodziewać tego typu rzeczy?
Z góry dzięki! 🙏
#comarch #staz #webdev #bazydanych #informatyka #pracait
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Lepiej od samej roboty tam wspominam potrzebę kontaktu z zespołami klientów. Nauka angielskiego najlepiej wychodzi w praktyce, szczególnie wtedy, kiedy po drugiej stronie masz kogoś, kto też potrzebuje
wiedząc to wybrałem kiedyś zamiast tego tematu C# w którym praktycznie nie działałem, a tam pytania typu jak wypisać text na konsole ;)