Aktywne Wpisy

maybe +78
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +48
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mój Samsung S20 FE 5G (OneUI 5.1) 3 dni temu zaczął się mocno nagrzewać I bateria leci jak szalona.
W dwie godziny potrafi zjeść 25% przy bezczynności (WiFi/GPS/Sync ON).
Normalnie nie zjadłoby nawet 10%.
Wiem że telefon leciwy, ale jest mi on wystarczający, tylko ta bateria stała się z dnia na dzień po prostu tragiczna.
Nie aktualizowałem telefonu i raczej żadne usługi Google'a też się nie aktualizowały.
Czy ktoś doświadczył podobnych problemów lub słyszał o jakichś problemach z baterią w samsungach/androidach
w ostatnich dniach?
Z góry dzięki za jakiekolwiek informacje!
źródło: Screenshot_20250504_111917_Device care
PobierzBaterie wymieniałem nieco ponad rok temu.
Próbowałem wyczyścić cache, ale wygląda na to, że to nic nie dało.
Do piątku śmiało ładowałem telefon co dwa dni. Od soboty co chwila ładować trzeba.
Jak Ci się uda rozwiązać ten problem to daj proszę znać. Gdyby u mnie coś zadziałało, to napiszę tu w komentarzu.
Z ciekawości wpisz w google frazę: samsung galaxy battery drain i zaznacz ostatnie dni. Masa postów w necie jest, że są problemy.
1. Zatrzymałem google play
2. Wyczyscilem pamieć (nie dane)
3. zrobiłem wipe cache partition:
źródło: Screenshot_20250507_221119_Device care
Pobierz