Wpis z mikrobloga

#warzone #warzone2
Nie da się grać w tą grę już na myszce. Kill camy jak gine z ręki padziarza są często niewiarygodne. I ta nowa moda na skakanie jak królik i strzelanie.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vanderwill:

1. Na PC nie wylaczysz crossplay, z resztą po co skoro padziarze grają na PC. No Cross Play jest dla konsoli dostepny.

2. Rotacyjny AA jest za mocny i najgorszy żuk jak daje input na lewy stick podrzas strzelania to zmiania się w zawodnika doskonałego, możesz sobie skakać strafować dropshotować co tam chcesz on ma sklejone i amen.

3. AA możesz złamać head glitchami, wślizgami zza winkla i w
  • Odpowiedz
@latarnikpolityczny Biją mnie boty które patrzą w ziemię, robią niesamowity flik a potem wszystko wchodzi. Na myszce muszę być w zasadzie bez błędny. Gram w strzelanki od x lat ale nie jestem w stanie rywalizować z ludźmi w tej grze.
  • Odpowiedz
@Vanderwill Pokaz jakies kilkamy albo swoj gameplay bo sytuacja z rotacyjnym AA jest jednym wielkim XD, ale mam wrazenie ze chyba troche dramatyzujesz, albo ostatnio grales na OG Verdansk w 2020. Z reszta jak mowie, jak nie masz.funu z gry i sie zmuszasz to nie graj.
  • Odpowiedz
@Vanderwill No to po co dupe zawracasz XD Nigdy nie bedzie mozliwosci wylaczenia cross playa dla m&k z oczywistych powodow. Pomijasz ze bezpośrednie strzelanie to jeden z wielu elementow gry BR jak movement, placing, rotacja, myslenie, przewidywanie... zgaduje żeś żuk a aimassistem tylko to uzasadniasz. Chcesz mozemy wejsc na wspólne lobby na grabiezy i zrobic 10 pojedynkow na jakiejs lokacji, ciekaw jestem jakie bedziesz mial wtedy uzasadnienie swoich porazek ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@latarnikpolityczny Ale ja często ustawiam się lepięj, pierwszy zaczynam strzelać a potem ginę, na kill cam gość patrzy w ziemię, zaczyna dostawać pierwszy jest cudowne przesunięcie na mnie po czym wszystko wchodzi jak złoto.
  • Odpowiedz