Aktywne Wpisy

Bunch +41
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +2
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

Ci akurat już mają swoich kandydatów po prawej stronie. Maciak to raczej kandytat skarpetoceptyków po lewej.
Kto teraz pamieta o umorzeniach dla gazpromu, tanich weglowodorach od kacapow, umowach dlugoterminowych, nord stream, o niesypaniu piasku w tryby, relacje polsko-rosyjskie...
a Lech Kaczynski na wiecu w Tbilisi juz wiedzial...
źródło: 1163px-Zabory_na_gminach
Pobierz@dzester: Trochę chybiona obserwacja, bo trzeba go liczyć do kompletu z brauniarzami i połową konfiarzy. Oczywiście zawsze będzie to jakieś podlaskie, lubelskie lub podparpackie wypizdowie więc również no suprises.