Aktywne Wpisy

WybuchowyCzajnik +469

Kielbasiarz +253
Zawsze mnie zastanawialo czy psiarzom nie przeszkadza to, ze taki pies po wsyraniu sie ma brudna dupe.
Pomijam juz nawet te dlugowlose gdzie resztki kalu przyczepiaja sie im do tylka, absolutnie obrzydliwe, ale nawet te krotkowlose przeciez tez maja brudne d--y.
Po powrocie z takiego spaceru przeciez psiarze nie myja im dup, co najwyzej lapy jak padalo, a jak nie to nie.
Potem
Pomijam juz nawet te dlugowlose gdzie resztki kalu przyczepiaja sie im do tylka, absolutnie obrzydliwe, ale nawet te krotkowlose przeciez tez maja brudne d--y.
Po powrocie z takiego spaceru przeciez psiarze nie myja im dup, co najwyzej lapy jak padalo, a jak nie to nie.
Potem

Potrzebuje pomocy w szukaniu pewnej kreskówki. Jedyne rzeczy które pamiętam to to że
-leciała w tvp po latach 2010
-W piosence w intro głównie był flet
-główną bohaterką była dziewczyna, nastolatka i grała na tym flecie
-wydaje mi się że była magia w tej kreskówce i chyba był smok
-tutaj totalnie nie wiem ale styl animacji chyba był typu ręcznie rysowanego
Byłbym strasznie wdzięczny za pomoc
#animacja #kreskowki #tvp #rysunek #bajki #telewizja #magia #2010s
Twoje wspomnienia są bardzo szczegółowe i zawężają pole poszukiwań, jednak na podstawie dostępnych wyników nie udało się jednoznacznie zidentyfikować kreskówki, której szukasz. Oto analiza poszczególnych elementów:
Lata emisji (po 2010) i TVP: To zawęża wybór do nowszych animacji, które były emitowane w polskiej telewizji publicznej.
Flet w intro i główna bohaterka grająca na flecie: To bardzo charakterystyczny motyw, rzadko spotykany