Wpis z mikrobloga

#a-----l
W-------a mnie ludzie co robią jakiś dżihad antyalkoholowy. Zachowują się jak rowerzyści w uciekających spodniach z lycry i weganie xD

Nie pytani zawsze dodają jeszcze od jak dawna nie pija xd i licytuja się jak bardzo to metafizyka, spotkanie z najwyższym itp.

Jak dla mnie to zwykłe alkusy co jakby w porę nie skończyli to byliby chlorami. Innego uzasadnienia nie widzę
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PanieAreczku: trochę namieszałes chyba. Z własnych obserwacji też mogę ci powiedzieć, że większość rzucających ten nałóg to nagle neofici. I obciążają ci dupę swoją metafizyka. Boli szczególnie jak ja piję ze 4 razy w roku, wszyscy o tym wiedzą i pamiętają a typ mi zaczyna mówić jakbym się świetnie mógł bawić bez. Kiedy jeszcze pół roku temu żal było na niego patrzeć i on chyba też to pamięta. Natomiast mówienie
  • Odpowiedz
@PanieAreczku: to jest paskudna trucizna której nie powinno się spożywać w żadnych ilościach, osobiście mam w------e na ciebie i twoje zdrowie ale niektórzy ludzie są bardziej empatyczni. N-------a może denerwować wystąpienie przeciw jego ulubionej substancji stąd twój wysryw.
  • Odpowiedz
  • 1
@mixererek: odwrotnie. alkoholika zawsze ci co sie nie uzależniają i potrafią się kulturalnie bawić przy alkoholu będą denerwować ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo jak to tak, pić i się dobrze bawić bez uzależnienia i upodlenia ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tych co nie piją też będzie triggerowac że inni piją i się przy tym świetnie bawiąc, kiedy oni na trzeźwo się tak
  • Odpowiedz
Nie pytani zawsze dodają jeszcze od jak dawna nie pija xd i licytuja się jak bardzo to metafizyka, spotkanie z najwyższym itp.

@PanieAreczku: jak mi ktoś proponuję alko to mowie że nie pije od x czasu i tyle. Tu nie chodzi o to żeby się pochwalić tylko dac do zrozumienia ze jestem alkoholikiem i żeby nie ciągnął tematu dalej i nie namawiał wiecej bo i tak to nic nie da.
  • Odpowiedz
W-------a mnie ludzie co robią jakiś dżihad antyalkoholowy. Zachowują się jak rowerzyści w uciekających spodniach z lycry i weganie xD

@PanieAreczku: wszędzie piszą o tych dzihadystach antyalkoholowych. Ja jeszcze ich nie spotkałem (może Rutkowski w necie), jedynie ciągle widzę takich jak ty, co tylko o nich piszą
  • Odpowiedz