Wpis z mikrobloga

@psscp jeśli Stanowski zrobi tak samo prześmiewcze materiały o Alfonsie i Memcenie, jak o Hołowni i Trzasku, to oddam głos na Krzysia, nie na Szymka. Póki co, ta szydera działa w jedną stronę, a niektórym kandydatom nawet nie daje dojść do słowa, bo kończy program za tfu, putina, samemu afiszując się kiedyś z chęcią wywiadu z nim.
  • Odpowiedz
@gruli: Nie wierzę, że Trzask serio to robi xD Przecież Stano na tym wywiadzie będzie go atakować przez (prawdopodobnie) ponad 2h i zrobi wszystko by go skompromitować. On na tym nie zyska, a potencjalnie przegra sobie wybory xD Owszem, odzyskuje trochę twarzy za odwagę, ale całościowo na tym wywiadzie bardzo straci
  • Odpowiedz
@gruli: od tych wyborów zależy czy Kanał Ziobro dalej będzie istniał. Jak to Maciak zauważył będąc w studiu, że mają ogromny budżet połączony z rozległą siatką...
  • Odpowiedz
@Horwi Zgadzam się, ale weź pod uwagę, że te wywiady oglądają nie tylko widzowie kanału zero. Obejrzałem prawie wszystkie wywiady z kandydatami oraz zdarzyło mi się obejrzeć jakieś wywiady prowadzone przez Stano, a sympatykiem jego osoby zdecydowanie nie jestem. Zatem jak najbardziej może to zniechęcić potencjalnego wyborcę, szczególnie takiego w drugiej turze. Zagorzali apologeci pisu oraz ko to dalej mniejszość i ludzie zazwyczaj nie są fanami ani jednych, ani drugich. Zadaniem
  • Odpowiedz