@AdamF_OG: P.S. Aby uniknąć powielania komentarzy jakie już w innych miejscach pojawiły się pod moim adresem - nikogo w szkole nie gnębiłem. 2 czy 3 razy wybroniłem inne osoby z bycia dokuczanymi.
@AdamF_OG: Rzadko kiedy ofiary są ofiarami przez przypadek. Anastazja z Grecji też była taka chop do przodu, a do Polski wróciła nogami do przodu i to w kilku częściąch.
Jedynie podcasty kryminalne nie będą w intro jej przedstawiać jako spokojnej, pomocnej dobrze rokującej uczennicy ze świetnymi wynikami, dobrymi przyjaciółmi i kochającymi rodzicami. Xd
@AdamF_OG Nawet nie jestem w temacie z całą historią ale połączenie "Fakty" i "Najpewniej także co najmniej trochę schizolka" jest tak głupie, że to najśmieszniejsze co przeczytałem dziś rano, merci xDDDD
@AdamF_OG: masz całkowitą rację, ja tylko czekam aż śledztwo się rozwinie i prawdziwym villainem tej historii nie będzie ani chłopak, ani dziewczyna, tylko ktoś dorosły ( ͡°͜ʖ͡°)
P.S. Aby uniknąć powielania komentarzy jakie już w innych miejscach pojawiły się pod moim adresem - nikogo w szkole nie gnębiłem. 2 czy 3 razy wybroniłem inne osoby z bycia dokuczanymi.
Jedynie podcasty kryminalne nie będą w intro jej przedstawiać jako spokojnej, pomocnej dobrze rokującej uczennicy ze świetnymi wynikami, dobrymi przyjaciółmi i kochającymi rodzicami. Xd
@AdamF_OG zapomniałeś o winie „lewactwa”
@lavinka Nie zmyślaj. Nie ma żadnych dowodów, że był jakoś "prześladowany".