Aktywne Wpisy

MLeko29 +6
Co może być czeskie?
Ankieta do "Familiady". Najbardziej plusowane komentarze trafią do odcinka*, a autorzy dostaną nagrody* w postaci talonów na różne atrakcje.
Zapraszam do zabawy
#glupiewykopowezabawy #familiada
Ankieta do "Familiady". Najbardziej plusowane komentarze trafią do odcinka*, a autorzy dostaną nagrody* w postaci talonów na różne atrakcje.
Zapraszam do zabawy
#glupiewykopowezabawy #familiada

straszny_cham +175
Najbardziej gnije jak gdzieś w necie jest temat o więzieniu, uaktywniają sie prawilniaki co siedziały i licytują który bardziej siedział XD
#oswiadczenie
#oswiadczenie
Moja matka ma duży dom. Tak na 2 miliony złotych z działką. Mamy oddzielne wejście, ale włazi do mnie, kradnie jedzenie, ciągle chla i krzyczy że to jej dom. Nie daję rady i nie chce tak żyć. Będę złym synem jak podam ją do sądu o mój spadek po ojcu i zostawię ją z komornikiem?
#nieruchomosci #prawo #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez autora
Jak matka srogo odwala na alko to możesz jej założyć niebieską kartę, pisać pismo z pomocą MOPSu do Powiatowej/Gminnej Komisji Rozwiązywania Problemów Alkoholowych żeby ją na terapię przymusową przyjęli, bo jak się uszkodzi alkoholem do końca to na Twojej głowie będzie opieka nad nią do końca życia