Aktywne Wpisy

apeee +29
Mirko pomusz :)
Dziewczyna ubiera sie bardzo stylowo (najczęściej garniturki oversized jak pic rel), a ja ze swoim smart casual wyglądam przy niej jak z pepco. Moja morda nie pomaga ;)
Szukam męskiej stylizacji, ale wszystko na co trafiam wygląda jak g… w stylu “Mariusz na dyskotece” albo “warszawiak na wakacjach”.
Podrzućcie jakieś gustowne przykłady (nie old money i cos luźniejszego niż biznesowy garnitur). Budżet z gumy. Stary chłop jakby co.
#
Dziewczyna ubiera sie bardzo stylowo (najczęściej garniturki oversized jak pic rel), a ja ze swoim smart casual wyglądam przy niej jak z pepco. Moja morda nie pomaga ;)
Szukam męskiej stylizacji, ale wszystko na co trafiam wygląda jak g… w stylu “Mariusz na dyskotece” albo “warszawiak na wakacjach”.
Podrzućcie jakieś gustowne przykłady (nie old money i cos luźniejszego niż biznesowy garnitur). Budżet z gumy. Stary chłop jakby co.
#
źródło: 698f475a76c5106459687f153f3b7a33
Pobierz
callver34 +129
Czy Polska może być liderem Europy? Liderem regionu? Nie ma na to szans, ostatni raport OECD ujawnia miażdzące braki w umiejętnościach Polaków. 40% to funkcjonalni analfabeci:
Polski magister głupszy niż czeski licealista? Druzgocące dane.
Znalezisko: https://wykop.pl/link/7756095/polski-magister-glupszy-niz-czeski-licealista-druzgocace-dane
W
Polski magister głupszy niż czeski licealista? Druzgocące dane.
Znalezisko: https://wykop.pl/link/7756095/polski-magister-glupszy-niz-czeski-licealista-druzgocace-dane
W
źródło: Zrzut ekranu 2025-07-23 171713
Pobierz

Człowiek po trzydziestce ma żonę, dziecko, dom, jest zabezpieczony finansowo i nagle zaczyna rozmyślać.
Chyba pierwszy raz zdarzyło mi się zatęsknić do czasów mojej beztroskiej młodości, dzieciństwa, choć wiadomo, że nie było ono perfekcyjne.
Widzę jak moi rodzice się starzeją, jak powoli zaczynają się się gubić w dzisiejszym świecie i jakbym bardzo chciał, żeby żyli jak najdłużej w zdrowiu.
Po czym nagle zaczynam patrzeć na moje dziecko, jak zaczyna dopiero poznawać świat i zastanawiam się czy, aby na pewno w dobrych czasach przyszło mu żyć.
Kiedyś dziwiłem się jak można za czymś nieustannie gonić, a teraz sam się na tym łapię, że robię dokładnie to samo, że może zbyt mało czasu poświęcam na celebrowanie życia.
Mimo wszystko na obecnym etapie życia, chyba mogę stwierdzić, że pomimo wielu potknięć, problemów, a czasem załamań i braku wiary w siebie, mógłbym przeżyć to wszystko jeszcze raz.
#nostalgia