Aktywne Wpisy

Teuvo +272
dzisiaj mija 10 lat od premiery wiedźmina 3
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy
i jak się z tym czujecie
3 wiedźmin 3 nadal najlepszy

źródło: __geralt_of_rivia_and_roach_the_witcher_and_2_more_drawn_by_akreon__c21f4ac9de47b8cae53a0008f910060d
Pobierz
Atreyu +116
Pierwszy raz od dawna wszystko idzie jak należy. Czuje taki wewnętrzny spokój.
Zawodowo super, prywatnie niczego mi nie brakuje, każda wolna chwila to zwiedzanie/podróże, projekty jakie realizuje idą super. Ruszam z budową własnego domu. Jeszcze jakiś czas temu bym nie uwierzył że wszystko będzie dobrze
#czujedobrzeczlowiek #chwalesie #niebieskiepaski
Zawodowo super, prywatnie niczego mi nie brakuje, każda wolna chwila to zwiedzanie/podróże, projekty jakie realizuje idą super. Ruszam z budową własnego domu. Jeszcze jakiś czas temu bym nie uwierzył że wszystko będzie dobrze
#czujedobrzeczlowiek #chwalesie #niebieskiepaski
Potrzebuję pomocy w wymyśleniu wiarygodnego i rozsądnego wytłumaczenia dlaczego mam dziurę prawie dwuletnią w moim CV.
Jakiś czas temu trafił mi się wyrok i wylądowałem w zakładzie karnym… niedawno wyszedłem i próbuję wrócić na rynek pracy ale jest ciężko. Przed odsiadką pracowałem parę lat w dużym korpo w dziale finansowania dłużnego (finanse strukturyzowane). Także szukam czegoś w tych tematach. Ewentualny wpis w krk nie będzie problemem, bo jest to przestępstwo nie wchodzące w zakres tych które są niedozwolone u pracowników sektora finansowego. Na razie miałem raptem jedną rozmowę (szukam od 3 miesięcy). Jak byście na moim miejscu tłumaczyli taką dziurę? Choroba dziecka? Praca w start upie który upadł. Problemy zdrowotne? Nie wiem jak to ukryć. Wysłałem z 200 cv jak na razie do jakiś firm doradczych typu big4 czy banków i jest słabo.
#big# #korposwiat #pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
Powodzenia!
co o-------s?
Pisz tu zaraz, co o-------ś, bo chyba umrę z ciekawości. Korposzczurek-badass, tego jeszcze na wykopie nie było. (ʘ‿ʘ)
Powinno wystarczyć to co jest - wykształcenie/doświadczenie. Jak pasuje, to niech biorą i tyle...
@matt___: taa, zostaje praca zdalna przy kompie i porosnie ( ͡
znam wiele takich historii i ludzie nie wracali do korpo po takich przerwach, ... może być trudno,
próbuj wszystkiego co cię czegoś nauczy a nie zabije, czy nie pogorszy twojego