Aktywne Wpisy
dancop +55
Nad ranem zmarła moja żonka @xxMartaxx
Była najinteligentniejszą osobą, jaką znałem. Nie dorastam jej do pięt. Byliśmy razem 28 lat. Nie wiem co ze sobą zrobić... i nie, nie zamierzam strzelić Magika. Ale nie mam pojęcia jaki to ma sens, po co w ogóle wstawać rano...
Była najinteligentniejszą osobą, jaką znałem. Nie dorastam jej do pięt. Byliśmy razem 28 lat. Nie wiem co ze sobą zrobić... i nie, nie zamierzam strzelić Magika. Ale nie mam pojęcia jaki to ma sens, po co w ogóle wstawać rano...

czainek +35
Mirki i Mirabelki dajcie plusa na pocieszenie, żona w ciąży, wczoraj wyszła po 10 dniach ze szpitala (napad kamicy nerkowej i problemy z wątroba). Właśnie wróciliśmy z kolejnym atakiem kolki nerkowej na oddział patologii ciąży. Siada już psycha.
#gorzkiezale #szpital #medycyna
#gorzkiezale #szpital #medycyna
mam 37 lat, z ryja jestem sredni, wzrost stedni, zarobki srednie, w sumie typowy zwykly kowolaski ze mnie xd mieszkam sam blisko centrum jednego z top5, 74m2, kredyt splacony. w wykopkowej teorii polki powinny sie na mnie rzucać zeby robic dzieci bo by mialy mieszkanie za darmo. no ale nie działa xd
mogą być ceny za metr i po zlotowke ale zwykły polak nie jest atrakcyjny dla polki i zadne obnizki cen nieruchomości nie poprawia demografii. gdzieś wyczytałem ze 'przecietnosc jest nową brzydotą' i jest to bardzo prawdziwe.
wiec: jestem za każdą formą czegokolwiek co spompuje ceny nieruchomości bo dzieki temu wiecej dostanę hajsu z odwróconej hipoteki. każdy orze jak może...
#nieruchomosci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: To chyba inny wykop czytasz to już nie 2010 xD
@Czoso: i wiek też już średni ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zaufaj wykopkom bro, jakbyś tylko miał 100 metrów to by na korytarzu się ustawialy w kolejce
A na czole masz napisane o tym mieszkaniu? Zresztą jak jest marnie wykończone i w starym bloku, jak większość, to nawet na zdjęciach trudno się tym chwalić.
@mirko_anonim: nie. Ty