@dqdq1: Ja się z grzeczności pytam czy wziąłeś leki, a Ty mi na to odpisujesz, że kłamiąc nie wygram... Odwiedź swojego specjalistę psychiatrę, pewnie się martwi.
@dqdq1: Nie musisz zamykać się w oblężonej twierdzy, da się z tego wyjść, łatwiej się wtedy żyje. Wystarczy chcieć sobie pomóc, wiem, że pierwszy krok może być trudny, ale po czasie sam sobie podziękujesz, że go zrobiłeś.
W ustawie budżetowej nie ma pieniędzy na TVP od 2 lat. Całkowita likwidacja TVP wymaga zmiany ustawy o mediach publicznych- Duda nie jest zainteresowany.
@dqdq1: I piss i peło to oszuści, krętacze, złodzieje, ogólnie odpady. Jeśli uważasz, że jedna z tych stron jest "dobra", a druga "zła" to tym bardziej natychmiastowo powinieneś wziąć leki, albo udać się do specjalisty psychiatry, albo oba na raz. Zdrowia życzę - serio.
@dqdq1: Widzę, że dodatkowo cierpisz na urojenia, ale da się je skutecznie leczyć farmakologicznie, w tym też specjalista pomoże. Naprawdę zdrówka życzę, tak z głębi serca, bez beki.
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Kłamiąc nie wygracie, obrażając ludzi też nie- poza tymi dwoma rzeczami nie macie nic do zaoferowania.
https://www.rynekzdrowia.pl/Finanse-i-zarzadzanie/3-mld-zl-z-TVP-mialy-byc-na-onkologie-i-psychiatrie-dzieci-Beda-dla-szpitali-za-nadwykonania,261045,1.html
W ustawie budżetowej nie ma pieniędzy na TVP od 2 lat. Całkowita likwidacja TVP wymaga zmiany ustawy o mediach publicznych- Duda nie jest zainteresowany.
źródło: obraz_2025-05-03_155854839
PobierzJeszcze w grudniu 2023 pis zaciągnął pożyczkę na TVP w wysokości 550 mln zl.
Ostatnią transzę emisji papierów dłużnych wyemitowanych na TVP przez PiS państwo spłaci dopiero w 2030 roku.