Wpis z mikrobloga

@23kulpamens: im więcej koksów w znajomych na fb tym więcej propozycji z ich koleżankami, które wkrótce zaczną cię rozpoznawać i Twoje szanse w trakcie letniego, chamskiego podrywu rosną.
  • Odpowiedz
@23kulpamens: może Cię to zdziwi, ale w tych memach nie ma 100% prawdy, dotyczy ona dziewczyn jak ja, którym sylwetka z siłowni psuje wygląd mężczyzn. Ale znam dziewczyny i to takie z którymi na pewno chłopcy jak ty, pakujący na siłce chcieliby wyskoczyć na p--o albo coś więcej, które jarają się tymi waszymi bicepsami i kaloryferami. Serio.
O i znam też jedną która zapisała się na siłownię żeby kogoś poznać
  • Odpowiedz
@sameowoce: zacznij odróżniać swoje wyobrażenia od rzeczywistości, bo piszesz kwieciste historię do mam z internetu. koleżanka ci coś naopowiadała a ty w to wierzysz jakby to była wyrocznia delficka
  • Odpowiedz
@nightfaler: Pojedź do jakiegoś kraju 3 świata gdzie kulturysta nie jest uznawany za jakiegoś frika to będziesz lokalną atrakcją. Jak byłem na wakacjach na Sri Lance to każdy lokals z którym gadałem pytał się ile dźwigam a i nawet kobitki były bardziej uśmiechnięte niż do reszty turystów.
  • Odpowiedz