Aktywne Wpisy

Melkovva_ +38
Poznajcie Edzia, mojego adopciaka który przyjechał do mnie dzisiaj i zajął pustkę po śmierci Zojeczki 🥹
Zupełnie inny charakterek ma 😍
#chomik #smiesznypiesek #zwierzaczki
Zupełnie inny charakterek ma 😍
#chomik #smiesznypiesek #zwierzaczki

źródło: temp_file2630835713526630717
Pobierz
Szukałam czegoś na strychu, ale wpadł mi w ręce pamiętnik z czasów gimnazjum z roku pańskiego 2001 i utknęłam na tym strychu XDDD czytam.
Mamy tu jedną naprawdę solidnie udokumentowaną miłosną historię w pakiecie z cierpieniem, intrygą a nawet wątkiem kryminalnym w tle.
Historia jest krótka, ale dynamiczna. Bogata w szczegóły oraz załączniki poświadczające zdarzenia i, jak widać po załączonej notatce z moim podsumowaniem, wielce tragiczna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W komentarzu pierwsza część. Fragment wystarczający, by odpowiednio wprowadzić w klimat.
A jeśli będziecie zainteresowani, to część dalsza nastąpi ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mini Kontekst:
Enjoy.
#tworczoscwlasna #pamietnik #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #takbylo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzI że w sumie to gratuluję asertywności. W końcu poświęciłam miłość wielką w imię swoich przekonań. To nie taka mała sprawa xd
Bardzo podobał mi się rozdział "tu płakałam" aż sam się wzruszyłem po latach. No i ta wykropkowana cenzura. Byłaś bardzo porządną dziewczynką.
@Ytarka: i już wiedziałem o co kolesiowi chodzi. Dobrze, że nie łyknęłaś bajta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No, dzięki Bogu że jakiś instynkt miałam XD
ale widać, że się biedna miotam, bo nie rozumiem co złego robie (nie robię xd), a na własne oczy widzę, jak niszczę naszą wspólna przyszłość XD