Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: kilka słów do OP:

Szwagier: Znajomy autora od dziecka, przykład udanego "persistence" w nawiązaniu relacji, mimo początkowej niechęci siostry autora.

Najprawdopodobniej chciałeś powtórzyć sukces szwagra, trochę karykaturalnie, ale jak widać: dało się lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na pewno dziewczyny potrafią stawiać opór dla samego stawiania oporu, ale to nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: podczas "czytania" rzuciło mi się jeszcze w oczy: spotkałeś zaledwie 4 dziewczyny. Wcześnie zdecydowałeś, że jest to "ta jedyna". W rok byłem na 12 spotkaniach z dziewczynami, które podobały mi się na zdjęciach i wydawały się być spoko, ale żebym miał decydować się na 25% tych dziewczyn do stałego związku na przyszłość... to byłaby to trochę przesada.

Mógłbym powiedzieć, że w życiu miałem kiedyś podobną sytuację, z tym że
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

...Wcześnie zdecydowałeś, że jest to "ta jedyna"...

Rozumiem, że z tego co napisałem można wywnioskować, że już sobie założyłem, że to musi być moja partnerka. Ta i żadna inna.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): I jeszcze dwie sprawy w celu uzupełnienia.

I. Co do Kasi- dziewczyny z którą po raz pierwszy w życiu poszedłem na randkę. Tak jak pisałem, po pierwszym spotkaniu miałem wrażenie, że jesteśmy z innych światów. Wiedziałem lub prawie wiedziałem, że nie ma tu szans na zbudowanie relacji partnerskiej, ale chciałem się z nią spotykać jeszcze przez jakiś czas z egoistycznych pobudek. Poznawanie na żywo dziewczyny było dla mnie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
godny-strażnik-42: Chłopie, robisz wszystko źle... Ja bym nawet nie chciał mieć takiego znajomego jak Ty. Musisz wyhodować sobie jaja. Zajmie to długo, popełnisz mnóstwo błędów, ale to jedyna opcja na normalne życie.

Z takich prostych porad - nigdy nie łaź do jej domu i nie zostawiaj jej listów, nigdy nie czaj się na nią po pracy, NIGDY K**** się nie upokarzaj jakimś błaganiem, płaczem, wzbudzaniem litości, przekonywaniem żeby dała szansę. To Ci
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

Ja bym nawet nie chciał mieć takiego znajomego jak Ty.

To zabolało, ale masz rację. Do takiego samego wniosku musieli dojść ludzi, których miałem za przyjaciół. Gdy przestałem się z nimi kontaktować nikt nie zapytał czy wszystko w porządku, czy potrzebuję pomocy, nikt mnie nie odwiedził.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

Zacząłem czytać książkę co polecił niedawno inny wykopek

wpis, może weźmiesz coś stamtąd dla siebie

Zainteresował mnie ten post, pobrałem też PDF książki, na pewno też zajrzę na kanał na YT, który polecił jeden mirek. Dzięki za
  • Odpowiedz