Wpis z mikrobloga

Moja Mirabelka jedzie sobie pociągiem, zaraz obok siedzi jakiś hipis od którego śmierdzi czosnkiem i potem, dziadki siedzenie dalej dają kiełbasą. Chwilę później dziadek wyciąga telefon i gada na głośniku. Teraz emeryci wyciągneli kiełbe i sobie szamią. Czy ludzie nie wiedzą jak zachować się w pociągu, chociaż umyć się przed podróżą?

#zalesie #kultura
realityq - Moja Mirabelka jedzie sobie pociągiem, zaraz obok siedzi jakiś hipis od kt...

źródło: temp_file5246465738904575619

Pobierz
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@realityq To my, młode, jesteśmy przewrażliwione i od całego świata wokol wymagamy dbania o nasz komfort. A dziadek tak pociągiem jeździ od 50 lat i nie widzi problemu.
  • Odpowiedz
@realityq Pamiętam jak 12-13 lat temu wracałem z różowa z nad morza, przedzial pękał w szwach, na przeciwko starsza kobieta z dzieckiem - 20+, ale widać z jakąś niepełnosprawnością umysłową i nagle wyciąga bigos, j---e w przedziale następne 3 godziny ( )
  • Odpowiedz
@realityq A dziadki przyjadą do domu i przy herbacie rodzinie będą opowiadać jak to młodzi przez kilka godzin wspólnej podróży w jednym przedziale nawet słowem nie odezwą, tylko nosem w telefonie.
  • Odpowiedz
@realityq Tak to jest jak księżniczka musiała się zniżyć żeby związać się z kimś takim jak ty. Teraz ma konsekwencje w postaci konieczności podróżowania z plebsem. Prawdziwy mężczyzna by sam ja zawożą na białym rumaku, ale ty wolisz siedzieć na portalu że śmiesznymi obrazkami. Ehh, gdzie ci prawdziwi mężczyźni się podziali.
  • Odpowiedz
@realityq: jedzenie w pociągu mogę wytłumaczyć tylko w 2 sytuacjach. 1 - jedziesz kilka godzin i nie ma wyjścia. 2 - jedzie małe dziecko które zjeść czasami musi bo się udusi.
Nie wierzę że dorosły człowiek nie wytrzyma 2-5 h bez jedzenia kiełbasy z suchą bułką
  • Odpowiedz
@realityq: musiałeś się pochwalić w Internecie że jakiś chłop w pociągu w p----------e dolnym śmierdzi czosnkiem, a drugi je kiełbasę? Po h-j robicie obcym ludziom zdjęcia z ukrycia i wstawiacie do internetu. Miras prawda jest taka że razem z różową jesteście nieporadnymi ciepłymi ciamajdami którym wszystko przeszkadza i we wszystkim szukają winy
  • Odpowiedz