Wpis z mikrobloga

W sumie zabawne, że jest tu pewnie sporo osób, które regularnie oglądają i przeglądają vody kiszki, żeby coś na niego znaleźć i wrzucić na wykopa XD Jak to jest mieć obsesję? Uważacie, że to zdrowe?

Z drugiej strony jestem wam wdzięczny, bo gdyby nie takie przegrywy jak wy to nie byłoby contentu XD Pozdrawiam serdecznie osoby, które nie marnują czasu na oglądanie treści wąsacza.

#kiszak
johnshepard2000 - W sumie zabawne, że jest tu pewnie sporo osób, które regularnie ogl...

źródło: temp_file6273483908484822395

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@johnshepard2000: No generalnie aby skrytykować kogoś sprawiedliwie, a nie po prostu hejtować za byle co, to trzeba najpierw mieć za co go krytykować, a jak inaczej można odkryć coś za co można kogoś skrytykować bez oglądania go i słuchania tego co mówi?
  • Odpowiedz
@johnshepard2000 Też mnie to swego czasu dziwiło, jak go bardziej lubiłem i uważałem jego przekaz za może i wulgarny, ale jednak bezpośredni i merytoryczny. No ale zebrały się fragmenty, w których on ewidentnie naciągał fakty, manipulował, albo po prostu zamiast odpowiedzieć na pytanie to przyczepiał się do jego formy - Krisztiano wrzucał jakiś czas temu o tym P2W w Eldenie.

I nie wiem jak u innych, ale u mnie to nie
  • Odpowiedz
No generalnie aby skrytykować kogoś sprawiedliwie, a nie po prostu hejtować za byle co, to trzeba najpierw mieć za co go krytykować, a jak inaczej można odkryć coś za co można kogoś skrytykować bez oglądania go i słuchania tego co mówi?

@Thadeusss77: To prawda. Ogólnie, aby cokolwiek ocenić rzetelnie najpierw trzeba zapoznać się z tego treścią.
  • Odpowiedz