Aktywne Wpisy
hajsiwo33 +5
#blackpill
Kobieta pod 40, gruba, brzydka. Ostatnie parę lat przeżyłam w samotności, czas na założenie rodziny już mi się kończy, nikt nie jest mną zainteresowany, nigdy nie byłam na randce.. Boli kolejny wieczór spędzany samotnie i niespełnione marzenia o posiadaniu partnera, dzieci i spełnieniu s*ksualnym.
Faceci patrzą głównie na wygląd - taka prawda.
Kobieta pod 40, gruba, brzydka. Ostatnie parę lat przeżyłam w samotności, czas na założenie rodziny już mi się kończy, nikt nie jest mną zainteresowany, nigdy nie byłam na randce.. Boli kolejny wieczór spędzany samotnie i niespełnione marzenia o posiadaniu partnera, dzieci i spełnieniu s*ksualnym.
Faceci patrzą głównie na wygląd - taka prawda.

SzalonyOgorek +435
czyli ciało zostało odnalezione po tygodniu, nikt go nie podrzucił tylko ciągle tam leżało, na miejscu zbrodni w pojemniku na odpady? polskiej policji tydzień zajęło przeczesanie miejsca w którym ostatni raz logował się jej telefon i przejrzenie monitoringu na którym jest zapis zbrodni? dzięki temu sprawca mógł spokojnie uciec nie tylko do grecji, ale i do dubaju :D jak zwykle dobra robota
- ciało odnalezione w trudno dostępnym, zalesionym terenie (podobno rzut beretem od firmy rodziców podejrzanego; nawet ojciec zmarłej mówi że był w tym miejscu, ale nie zajrzał do śmietnika)
- tytaniczna praca policji skutkująca zatrzymaniem podejrzanego w Grecji w ciągu 20 godzin (dlaczego w ogóle miał prawo wyjechać z kraju, skoro był ostatnią osobą, która widziała zaginioną osobiście; ciekawe co by zrobili jakby
Znając życie mają spisane normalne procedury tylko większość z nich albo ich nie zna bo nigdy nie potrzebowała albo nie wie, że istnieją bo oni są PANOWIE WŁADZA więc jest jak jest.
Zresztą starczy obejrzeć praktycznie większość odcinków audytu obywatelskiego. Oni tam głupieją przy przepisach które używają najczęściej czyli sprawdzaniu
@EnzoMolinari: i co da dozór? Wsiadasz w auto/busa/tramwaj/blablacar wyjeżdżasz poza granicę kraju i heja, możesz lecieć dokąd chcesz xD
C---a tam, możesz na lotnisko iść dowolne w Polsce i lecieć z niego do Afryki, Azji czy Ameryki Południowej - wystarczy tylko, żeby przesiadka była w Schengen xD
I to nie trzeba być stroną/podejrzanym w sprawie. Możesz być skazanym i poszukiwanym listem gończym i iść na
@OdcienZieleni: a pamiętasz kejs Jaworka? xD
Ehh wykopowi eksperci, nie ma to jak po fakcie być mądrym, co nie?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaginięć codziennie jest zgłaszanych w tym kraju ok 30, policja ma wiele spraw, nie skupia się w 100% na jakimś zaginięciu, gdzie 90% tych "zaginiec" odnajduje się w ciągu tygodnia.
Uja wiecie o procedurach śledczych itd, a zgrywacie jak zawsze ekspertów
Klasyka polaczków
@OdcienZieleni:
może i policja nie potrafi złapać samochodowego mordercy który spalił rodzinne żywcem, może nie potrafili przesłuchać foliarza, który miesiącami nękał i groził zabójstwem lekarzowi z Krakowa, ale za to zabiorą prawo jazdy Januszowi, który przejechał 500 m rowerem po jednym piwie
@Kapsztyn_real: Przecież niedawno zmienili przepisy właśnie, żeby szukać do razu, bo pierwsze 48h jest kluczowe. Teraz jak jakaś Julka pójdzie na gigant to nawet w wiadomościach dają informacje, więc głupoty piszesz o tym, że nie szukają.