Wpis z mikrobloga

• 0
@mar-kar-583: ja nie ćpam, gdyby było legalne to bym sprobował małych dawek kazdego, oprocz jakis dziwact jak m------n, a tak to dwa razy zle trafilem z glupia trawa na czarnym rynku i nie chce juz nawet trawy
  • Odpowiedz
  • 0
@mar-kar-583: to jest jakis stereotyp, ja slucham muzyki elektronicznej od dziecka, nie bylem nawet na ani jednej imprezie, nie znam artystow... nie cpam i mam umiarkowany stosunek do osob homo....
  • Odpowiedz
  • 1
@mar-kar-583: Do tematu homo przeszedlem ja bo piszesz stereotypowo o muzyce e, co do psychodelikow to nie wiem, podobno nawet w Polsce wystepuja jakies grzyby, to z pewnoscia poszedlbym do lasu niz do dealera, ale mnie o to nie pytaj, bo expertem nie jestem, gdyby byly syntetyki w aptece to sprobowalbym z ciekawosci
  • Odpowiedz
@adamus89 masz legalne mleczka z ekstraktem z zielonego, nie wiem jakim cudem je normalnie sprzedają ale przyjdzie do paczkomatu i jest zdrowe jak każdy inny produkt spożywczy, tylko ta oficjalna zawartość "pewnych" środków jest chyba zaniżona
I tu popieram legalizację zielonego bo jeśli ludzie kupują na ulicy to nie wiadomo co tak naprawdę zażywają.
  • Odpowiedz