Aktywne Wpisy
kastrator2 +61
No dobra to podsumujmy:
1. #it - jebło, nie ma co
2. #medycyna - na razie jak pączki w maśle, ale zastanawiam się czy nie jebnie jak IT. Liczba miejsc rośnie, wszyscy robią kursy na botoks, a gabinety stomatologiczne są już na każdym rogu. Wygląda dosłownie jak IT przed kryzysem, dajmy im parę lat.
3. #prawo - ostatnio się u nas na wykopie jakiś prawnik żalił że zmarnował życie.
1. #it - jebło, nie ma co
2. #medycyna - na razie jak pączki w maśle, ale zastanawiam się czy nie jebnie jak IT. Liczba miejsc rośnie, wszyscy robią kursy na botoks, a gabinety stomatologiczne są już na każdym rogu. Wygląda dosłownie jak IT przed kryzysem, dajmy im parę lat.
3. #prawo - ostatnio się u nas na wykopie jakiś prawnik żalił że zmarnował życie.

telemach20 +33
Rodzic kupił mi auto jak miałem 18 lat (rodzic wpisany jako właściciel) i jeździłem nim do czasu zakupu swojego (wszystkie naprawy i koszty oczywiście ja ponosiłem). Teraz jeździ starym autem rodzic i chce mi przelać pieniądze za niego.
Jakie wybrać rozwiązanie tej sytuacji? Przyjąć pieniądze czy nie?
#pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Jeżeli rodzic nie głoduje, nie ma długów itp, to daj mu się wykazać. Niech tobie przeleje hajs za auto. Tobie sie pewnie bardziej przyda przyszłościowo niż jemu na stare lata.