Aktywne Wpisy

aha_pozdro +136
#drawskopomorskie #zachodniopomorskie
Hej.
Szukam dla mojej Mamy pracy w tym miescie. Po 15 latach postanowila zwolnic sie z pracy, ponieważ nie bylo innego wyjscia - byla beznadziejnie traktowana, uwielbiala swoja prace mimo iz to minimalna krajowa i teraz rozpacza.
Chcialbym jej pomoc lecz w tych okolicach wiele lat juz nie mieszkam i nie mam dobrych kontaktow i nie mam kogo spytac.
Taki post na forum ze smiesznymi obrazkami
Hej.
Szukam dla mojej Mamy pracy w tym miescie. Po 15 latach postanowila zwolnic sie z pracy, ponieważ nie bylo innego wyjscia - byla beznadziejnie traktowana, uwielbiala swoja prace mimo iz to minimalna krajowa i teraz rozpacza.
Chcialbym jej pomoc lecz w tych okolicach wiele lat juz nie mieszkam i nie mam dobrych kontaktow i nie mam kogo spytac.
Taki post na forum ze smiesznymi obrazkami

mirko_anonim +41
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Różowy pasek kręci mi dym, że dostała za mały bukiet ode mnie z okazji obrony (9 długich róż), bo napatrzyła się na psiapsi która dwa dni wcześniej dostała taki wypasiony ogromny bukiet od swojego oskarka. Mi jakoś przykro, bo chciałem jej sprawić przyjemność, a okazało się, że rozmiar jednak ma znaczenie
#logikarozowychpaskow #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Różowy pasek kręci mi dym, że dostała za mały bukiet ode mnie z okazji obrony (9 długich róż), bo napatrzyła się na psiapsi która dwa dni wcześniej dostała taki wypasiony ogromny bukiet od swojego oskarka. Mi jakoś przykro, bo chciałem jej sprawić przyjemność, a okazało się, że rozmiar jednak ma znaczenie
#logikarozowychpaskow #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Cena cheeseburgera w USA na stadionie podczas meczu baseballa 6 dolarów.
Miejsce akcji South Williamsport, PA średnie zarobki msc w tym rejonie 4114 USD
Nie wiem ile duże cheesburgery o średnim smaku(taki to był burger tam) kosztują na polskich stadionach, jak ktoś się orientuje niech da znać we wpisie.
https://i.imgur.com/OVWxH2q.png
#ceny #usa #fastfood #ciekawostki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt