Aktywne Wpisy

max-stropek +36
Cześć Wykopowicze,
jestem tata dwóch córek i razem z żoną staramy się stworzyć dla nich dobre, bezpieczne dzieciństwo.
Założyłem zrzutkę na Toyotę Corollę – niezawodne auto, dzięki któremu moglibyśmy podróżować razem po Polsce i spędzać więcej czasu jako rodzina.
Jeśli ktoś z Was może dorzucić choćby symboliczną złotówkę – będę ogromnie wdzięczny.
Każde wsparcie się liczy 🙏
jestem tata dwóch córek i razem z żoną staramy się stworzyć dla nich dobre, bezpieczne dzieciństwo.
Założyłem zrzutkę na Toyotę Corollę – niezawodne auto, dzięki któremu moglibyśmy podróżować razem po Polsce i spędzać więcej czasu jako rodzina.
Jeśli ktoś z Was może dorzucić choćby symboliczną złotówkę – będę ogromnie wdzięczny.
Każde wsparcie się liczy 🙏

jarzynka +77
#modameska Pamiętajcie!

źródło: Zrzut ekranu 2025-06-21 192228
Pobierz
#kiciochpyta #pytanie
Osobiście nie jestem w stanie obejrzeć nawet pół odcinka bo nie moje klimaty i zupełnie nie rozumiem. Ale chłop sobie sam coś ogarnął i trzepie... No co chcieć od niego
Z swojej perspektywy widza, który go ogląda od chyba pierwszego odcinka jedzeniowego (najgorszy kebab w Wwa), to zauważam spadek jakości odcinków, ale to naturalne, że formuła się wypala i próby urozmaicenia jej różnie wychodzą.
Komentarz usunięty przez moderatora