Aktywne Wpisy

mirko_anonim +16
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Rynek prawniczy to ściek i prosta droga do depresji.
Rzeczywistość rynku prawniczego jest taka, że mogliby zamknąć wydziały prawa na 10 lat, a i tak byłby nadmiar prawników.
Mam 27 lat, jestem świeżo po egzaminie radcowskim, aktualnie szukam pracy, bo od marca znajdowałem się na bezrobociu - przygotowywałem się do egzaminu zawodowego (radcowskiego) w kwietniu, a w maju miałem jeszcze egzamin pisemny na doradcę podatkowego + ogarniałem formalności związane z
Rynek prawniczy to ściek i prosta droga do depresji.
Rzeczywistość rynku prawniczego jest taka, że mogliby zamknąć wydziały prawa na 10 lat, a i tak byłby nadmiar prawników.
Mam 27 lat, jestem świeżo po egzaminie radcowskim, aktualnie szukam pracy, bo od marca znajdowałem się na bezrobociu - przygotowywałem się do egzaminu zawodowego (radcowskiego) w kwietniu, a w maju miałem jeszcze egzamin pisemny na doradcę podatkowego + ogarniałem formalności związane z

źródło: temp_file2801703020899806497
Pobierz
#szosa #rower #zalesie
źródło: temp_file1563353138182859585
PobierzTrzymam kciuki zeby wszystko ze zdrowiem było dobrze.
Pozdrowienia, a dla hejterów lewa w
Jak jeździcie osobówkami to do jakiej prędkości zwalniacie na skrzyżowaniach? Pytam, bo na przykład taki tir jest dużo większy od was i jak śmignie na czerwonym to wy wylądujecie na cmentarzu, a nie on. Cmentarze są pełne takich co jechali samochodem i mieli pierwszeństwo.
@Wiktor426: Oczywiście że nie dbają. I pisze to z doświadczenia. Drogi rower, profesjonalny strój i człowiek myśli że jedzie na good mode.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Wiktor426: mnóstwo osób się nie rozgląda. Mój kuzyn wpadł samochodem pod pociąg i mój sąsiad wpadł samochodem pod pociąg... trzeba być debilem żeby wpaść pod pociąg. No ale rzadko jeżdzą więc szkoda ruszać szyją ;)
@K-S-: człowiek myśli że umi angielski ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja zawsze powtarzam widzac takie sytuacje, że cmentarze są pełne ludzi którzy mieli pierwszenstwo na pasach.
@Poemat: jakby kobiety chodziły w burkach, to unikały by gwałtów, nawet kiedy wokół są sami zboczeńcy, więc to zasadne pytać ofiarę gwałtu, czy miała majtki, jak długą spódniczkę i czy nie zachowywała się prowokacyjnie.