Aktywne Wpisy
pieknylowca +68
Kolejna niedziela niehandlowa pomimo zapewnień tuska że będą handlowe. Zobaczymy co tam sądzą na ten temat polacy - XDDdDDdd, polakom to pasuje tak jak jest bo "niedziela dzin swinty" XD. #polska
XDDDD, argument targi bazary otwarte - na pewno, w mojej okolicy nie ma ani jednego otwartego xD,m
XDDDD, argument targi bazary otwarte - na pewno, w mojej okolicy nie ma ani jednego otwartego xD,m
źródło: 1000008799
Pobierz
Jakiś Oskarek nagrał tiktoka, że Julki się wyskakały na bolcach w halloween i teraz im jeszcze sylwester został. Skomentowałem to że one skaczą co tydzień na bolcach i nie potrzebują do tego żadnej specjalnej okazji. Tak jedna to zabolało że aż pofatygowała się pisać do mnie na pw XD
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill #redpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill #redpill
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Kupiłem sobie właśnie meta quest 3.
Bardzo prosiłbym o jakieś fajne protipy albo zastosowania poza grami, ale same pro tipy do gier również się przydadzą.
Np. Może jest jakiś tip jak najlepiej uzywac klawiatury za pomocą gestów, a może nie warto i lepiej podpiął klawiature, a może są jakieś ustawienia które warto od razu przestawić itp.
Tylko nie dawajcie mi opłaconych gownirecenzentów z youtubea ktorzy mowią kopiuj wklej to samo co ppierwszy lepszy kutafon z sugerowanych wyników, tylko jakieś rzeczywiste warte uwagi porady. Będę bardzo wdzięczny bo wiem że takie ustrojstwa maja dużo ciekawych ficzeribgow których nie widać i ciężko je znaleźć na pierwszy rzut oka, a możliwości się w mojej głowie tylko mnożą.
I slodki jezu.
Jakie to jest dobre. Zarówno AR jak i VR na poziomie jakiego nie znałem (no ale nie mam też dużego doswiadczenia)
Już sobie wyobrażam tabelki z Excela porozkładane po całym pokoju na home office 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
A poki co zara podpinam GFN z kompa i loguje się na no man sky polatać w kosmosie XD
Z góry dziękuję za porady/tipy i do zobaczenia.
#pytanie #grykomputerowe #gry #virtualreality #metaquest #oculus
Polecam mody do half life 2 robione przez profesjonalną ekipę na zlecenie valve. Najlepszy single player shooter na vr, moim zdaniem lepszy niż alyx. Instalujesz ze steam bez opłat jeśli masz grę w bibliotece.
Spis treści:
Instrukcja Discord
Słowniczek pojęć jakie warto znać:
Referral (ref) na
Pozdro