Wpis z mikrobloga

@Lewusx: Ten ziomek wygląda jak potwór w pozytywnym tego słowa znaczeniu, tyle że zastanawia mnie czy warto poświęcać tak zdrowie/życie dla "chwili" bycia dużym i silnym, chłopak ma 23 lata, teraz jest fajnie, kariera kulturysty jest krótka i nieopłacalna moim zdaniem biorąc pod uwagę jaki wy hajs zarabiacie, a ile to kosztuje poświęceń, szczególnie właśnie własnego zdrowia. Co będzie w wieku lat 40+, 50+ jeśli wgl dożyje? Wiem, że to
  • Odpowiedz
  • 0
@karol-zaglebie: Dobra, a teraz mi powiedz jaki my hajs zarabiamy bo tego nie jesteś świadomy, a potem powiedz mi dlaczego Maciek się poświęca? Bo jeśli chodzi o to co używa, to jest ilość śmiesznie mała. :D
  • Odpowiedz
@Lewusx: No skoro zwycięzca mr Olympia bierze 400.000 to ile może na samej kulturystyce z samych zawodów zarobić taki pro? Nie mam pojęcia bo nie interesuje się kulturystyka, dla mnie to zawsze był pokaz mody xD A nie poświęca się? Nie ma wyrzeczeń mimo, że to jego droga itd.? Nie zajeżdża organizmu dzień w dzień tym żarciem tymi treningami na maxa? Nie poświęca zdrowia o życia dla zajawki? Przecież ostatnio
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: Skoro masz potencjał na długie życie to grzechem byłoby nie skorzystać, żeby wycisnąć z niego maxa na wszystkich polach, nie tylko hobby/praca. Przecież to jest marnowanie potencjału według mnie.
  • Odpowiedz
Skoro masz potencjał na długie życie to grzechem byłoby nie skorzystać, żeby wycisnąć z niego maxa na wszystkich polach

@karol-zaglebie: Wyciskanie z życia max to przeciwieństwo długiego życia... Chcąc długie życie, trzeba się nastawiać na nudne i nieciekawe życie. I po co?
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: W sensie można być spełnionym na wielu polach i nie musi być nieciekawie i nudno wcale. Także właśnie to ja się pierwszy zapytałem "po co?" I czy warto w dłuższej perspektywie, ale odpowiedź o tak przyjdzie z czasem, bo na ten moment 99% przy dobrym zdrowiu i na b----e jest zadowolona ze swojego życia i wyników, tylko ciekawe czy w momencie nie daj Bóg choroby np. nerek z perspektywą
  • Odpowiedz
@Lewusx: Chyba to było oczywiste, że zarabiacie większość z bycia trenerem itd. dlatego napisałem typowo o zawodach, jako bycie tym kulturysta i staniem na scenie. Zresztą wbijam w to palę, już mi się nie chce z tobą nawet dyskutować jak podchodzisz tak do mnie.
  • Odpowiedz