Aktywne Wpisy

annlupin +18
sytuacja na zewnątrz jest taka że jakieś ptaki sie drzom jakółki jeszcze śpią i gołomp też

Nie wiem skąd się wzięła opinia, że podróżowanie pociągiem jest wygodniejsze niż autobusem.
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
O 19:00 wpadnie film u mnie.
Trening nóg z 23 letnim, 130kg kulturystą, jeden z największych młodych na świecie jeśli chodzi o masę mięśniową.
#silownia
#mikrokoksy
#lewusmusisz
#dieta
#mirkokoksy
#sterydy
#suplementy
źródło: att.Jd_h21
PobierzAle który?
może trochę kultury... w tym momencie przestałem oglądać....
@karol-zaglebie: Wyciskanie z życia max to przeciwieństwo długiego życia... Chcąc długie życie, trzeba się nastawiać na nudne i nieciekawe życie. I po co?