Aktywne Wpisy

annlupin +9
hej nocna jak tam po wyborach fajnie nie fajnie

źródło: annlupin20250519
PobierzDlaczego ładowarką z USB C 65W od laptopa Huawei Matebook d16 jak również z portu USB C tego laptopa nie można naładować trymera z gniazdem USB C?
Sprawdzałem na dwóch kablach USB C - USB C. Krótki 20cm marki Toocki i długi 2m Baseusa którym zasilany jest laptop. Telefon Samsung Galaxy A52s normalnie ładuje się tymi kablami zarówno z ładowarki laptopa jak i ze złącza laptopa.
Może są jakieś konkretne kable USB C -
Sprawdzałem na dwóch kablach USB C - USB C. Krótki 20cm marki Toocki i długi 2m Baseusa którym zasilany jest laptop. Telefon Samsung Galaxy A52s normalnie ładuje się tymi kablami zarówno z ładowarki laptopa jak i ze złącza laptopa.
Może są jakieś konkretne kable USB C -

źródło: Zrzut ekranu 2025-05-18 215810
Pobierz
#motoryzacja #samochody #pytaniedoeksperta
@Saeglopur: a na co mi SUV, który będzie dużo palił, jest duży gabarytowo, a w środku wcale nie jest o wiele więcej miejsca od dużego combi? Jedyny plus, to że się faktycznie wyżej siedzi, fajnie tak się prowadzi z lepszą widocznością, ale
@Krolowa_Nauk: Przeważnie jest wręcz znacznie mniej miejsca niż w kombi - to właśnie absurd
@Saeglopur: to ja akurat lubię wysoko, mąż busa ma firmowego to jak raz go przeparkowywałam to tak fajnie było xD No i właśnie dlatego to
Ale ogólnie zwłaszca przy takim wydatku to najlepiej poprosić takiego typa który za ok 400zł ogląda samochód na podnośniku i robi kilkadziesiąt zdjęć, wszystko sprawdza - znajomy tak się uchronił
Tam potrafi przyjechać totalny amator. Przykład? Pokazywałem Wranglera, chłop nie umiał maski w nim otworzyć :)
@Krolowa_Nauk: paradoksalnie w SUV nie masz lepszej widoczności, zwłaszcza na parkingach będzie problem bo nie widzisz zbytnio przez właśnie to, że siedzisz wyżej. POmijam już grubości słupków itp ale to akurat w osobówkach też problem :(